„Orbán, Matolcsy, Szijjártó menjen a francba!”

2015. január 03. 11:09

Egy tüntető szerint nem arra jönnek el az emberek, hogy „Takarodj, Viktor!”, hanem arra, hogy „Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a regimentje!”

2015. január 03. 11:09

Igazi rendszerváltást és Orbán bukását kívánják a pénteki tüntetés résztvevői. Az Operánál demonstrálók szeretnék, ha komolyan vennék őket. 

Valaki azt szeretné, ha megbukna „az Orbán, a rezsimével együtt”, és minél hamarabb elkezdődhetne egy demokratikus ország újraépítése”. Van, aki „igazi rendszerváltást” szeretne, „de igazit”, és a politikusokat is be kell vonni. 

Egyszerűbb kívánságok is voltak, például hogy „Orbán, Matolcsy, Szijjártó menjen a francba!”

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. január 04. 17:58
"Orbán, Matolcsy, Szijjártó menjen a francba!”" Te meg a piccsába mama!:D Ez mind Heller Ági néni No van vóz sát csapata, még hasonlítanak is rá.
Morgen
2015. január 04. 14:46
Érdekesen alakul ez a tüntetés-sorozat. Koncepciójában, felépítésében és a társadalom felé való megnyilvánulásában. Bűn rossz, semerre sem irányuló, komcsilibsi szövegelés, egyértelműen látszik, hogy ügynökök szervezik az összejövetelt, álszent módon kommunikálják a pártfüggetlenséget, miközben nem számítanak az oda kimenő emberek egy légypiszoknyit sem. A mondókájuk végeztével a szervezők, szónokok, ügynökök osonnak a jó kis "kávézókba" (romkocsmákba), ahol bizonyos pénzek felhasználásával jól érzik magukat és úgy szarnak mindenkire, aki ebben az országban él, mint annak a rendje.
szancso
2015. január 04. 12:31
Nem is tudom sirjak, vagy nevessek ezeken a korosztalyomhoz tartozo embereken. Nyugati demokraciat szeretnenek? Akkor: bizony bizony 50%-t kellene a nyugdijukbol a betegbiztositasukra fizetni; nem utazhatnanak ingyen 65 eves koruktol a tömegközlekedesi eszközökön; lehet, hogy csak most mehetnenek nyugdijba, hisz pl. NO-ban 67 evre emeltek fel, a 49-ben születettek jövö evben mehetnek levonas nelkül; egyenjogusag a birosag elött: pl. Höhnes ur 3,5 ev 28.5 millios adocsalasert, es karacsony ota kijarhat napközben a börtönböl, vagy Middlehof ur, aki többek között az en munkahelyemet is eljatszotta, 3 ev, es termeszetesen fellebezett; aram arak: ket nappal ezelött hallotam a hiradoban, hogy az aramszolgaltatok 1,24 milliard EUROval többet szedtek be a lakossagi ügyfelektöl, intezkedes: semmi, valtsal szolgaltatot. Stb.stb.stb............ Lehet ezert tüntetnek?
kitiltott
2015. január 03. 22:41
Ha ezek azt sem tudják miért füntetnek.. Nem Lehet hogy valakitől pénzt vagy valamilyen elle szolgáltatást kapnak? Logikus kérdés nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!