Mégsem baj az offshore-háttér Kósa szerint

2015. január 27. 14:30

A Fidesz alelnöke korábban még úgy vélte: jobb lenne, ha offshore-hátterű cégek helyett az állam értékesítené a letelepedési kötvényeket, időközben azonban meggondolta magát.

2015. január 27. 14:30

Elképesztő haszonnal értékesítik a letelepedési államkötvényeket: fejenként 14,5 millió forintot számolnak fel kezelési költségként. A kötvények értékesítését több cég is végzi, nagy részüket offshore paradicsomokban jegyezték be.

Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón korábban azt mondta: jobb lenne, ha az állam értékesítené inkább a kötvényeket. A Fidesz hétfőn azonban levelet írt az RTL Híradónak, amelyben jelezte: Kósa Lajos korábbi kijelentése után tájékozódott az ügyben, és azóta már másképp gondolja a kérdést.

Rogán Antal szerint a gazdasági bizottság előtt felfedték a tulajdonosi hátterüket az említett cégek, így már nem is számítanak offshore-nak, hiába vannak offshore-paradicsomokba bejegyezve.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2015. február 22. 20:27
Ha egy csöpp ezse van a FIDESZNEK holnaptól Veszprémben 50%-os rezsiemelést vezet be de 100%-ost is nyugodtan bevezethet :))) mert megérdemlik :)))) csak azt kapják vissza amit azoktól kaptak akiket most választottak ez egy nagyon korrekt dolog lenne a rezsicsökkentés ellen szavaztak ? korrekt módon vissza kell állítani nekik a dupla rezsit :)))
formaegy
2015. január 28. 09:04
"Rogán Antal szerint a gazdasági bizottság előtt felfedték a tulajdonosi hátterüket az említett cégek, így már nem is számítanak offshore-nak, hiába vannak offshore-paradicsomokba bejegyezve." Az adózó embereknek elege lett abból, hogy valós munkájuk után adózott pénzükből dorbézolnak a potyalesők, így úgy döntöttek, hogy nem fizetnek adót! Mivel ez igaz is, ezért nem számítanak adóelkerülőknek - igaz Fidesz??? Ha ezzel kellene szembesülnötök egy kibaszott hangotok sem lehetne! Semmivel sem vagytok különbek, mint a ballib! Szégyen, gyalázat amit műveltek!
csuka
2015. január 28. 07:16
Rogán Antal szerint a gazdasági bizottság előtt felfedték a maffia hátterüket az említett cégek, így már nem is számítanak bűnözőknek, hiába vannak bűnözőkként nyilvántartva ... CSAK A FIDESZ MAFFIA! CSAK A LIBÁS, FIDESZ MAFFIA!
Szabadon ébredők
2015. január 28. 00:46
global1 "Ilyen egy igazi "nemzetikereszténymélymagyar" szélkakas ... Csak addig zavarja őket az offshore, amíg nem ők csinálják!" ÖSSZENŐTT AMI ÖSSZATRTOZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ORBÁNC EGETLEN IGAZ MONDATA ÉLETÉBEN MOST (IS) AKTUALITÁST NYERT
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!