Urbán Flórián: Összefogással legyőzhető a Fidesz Újpesten

2014. november 19. 21:48

Ha a jobbikosok összefognak, legyőzhetik a vasárnapi időközi választáson a Fideszt – mondta Urbán Flórián, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a párt választási fórumán szerda este, Újpesten. Vona Gábor, a Jobbik elnöke kijelentette: nem a „CIA segítségével” akarja leváltani a kormányt, valamint „a KGST-ben is több józanság volt, mint az EU-ban”.

2014. november 19. 21:48

Ha a jobbikosok összefognak, legyőzhetik a vasárnapi időközi választáson a Fideszt – mondta Urbán Flórián, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a párt választási fórumán szerda este, Újpesten.

 
A korábbi válogatott labdarúgó azt mondta: a futballpályán az volt a hitvallása, hogy bármilyen túlerőt le lehet győzni, ha a csapat egységes, a játékosok egymást biztatják. Lehet, hogy túlerőben van a Fidesz, de ha a jobbikos emberek összefognak és elmennek szavazni, legyőzhetik őket – mondta.
 
Kijelentette: reméli, hogy a vasárnapi választás sikeres lesz, és bizonyíthatja, nemcsak a pályán – az Újpest színeiben és a válogatottban – lehetett kapitány, de százezer ember érdekeit is tudja képviselni. Kiemelte, hogy a kampányban nagyon pozitív tapasztalatokat szerzett, sokszor hallotta: olyanok is rá szavaznának, akik nem jobbikosok, mert ismerik, tudják, hogy helyben éli az életét.
 
Vona Gábor, a Jobbik elnöke a fórumon arról beszélt: amikor szóba került, hogy mi lenne Urbán Flórián területe az Országgyűlésben, akkor nyilvánvalóan a sport merült fel. Jelöltjük azért szeretne küzdeni, hogy a sportolás lehetősége minden fiatal számára elérhető legyen – jelentette ki.
 
Vona Gábor az elmúlt hetek magyarországi tüntetéseivel kapcsolatban azt mondta: meggyőződése, hogy a civil tüntetések mögött „komoly nemzetközi háttérerő áll”. A Jobbik szorult helyzetben van – fogalmazott –, mert a korrupt kormányt is szeretné leváltani, csak nem a „CIA segítségével”. Hozzátette: imádkozik Magyarországért, és úgy érzi, nem 2018-ban lesz a következő választás, hamarabb fog történni valami.
 
Kérdésre válaszolva Vona Gábor azt mondta: tudja, hogy Oroszország „nem mindig a magyar történelem legszebb lapjait írta”, de úgy látja, jelen pillanatban nem Oroszország próbálja befolyásolni a magyar belpolitikát és gazdaságot. Szerinte „a KGST-ben is több józanság volt, mint az EU-ban”. Ugyanakkor megjegyezte, nem a KGST-t akarja visszasírni, de akkor volt magyar termelőipar, volt lehetőség arra, hogy Magyarország termeljen, exportálhasson és ezzel munkahelyeket teremtsen.
 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2014. november 20. 18:04
És ha már futball: valaki szólhatna Tarlósnak, esetleg Pintérnek, elvégre Törő is BM-es volt: lenne-e lehetőség Törő megsegítésére, támogatására. Mert nagyon szerény helyzetben van. És tőle sokkal silányabbak részesülnek javadalmazásban.
OberEnnsinnen
2014. november 20. 18:01
Flóri a budapesti Jobbik-átlagot magasan felülmúlja vasárnap. Ami minimum 20% lehet, de az is lehet, sokkal több. Akár nyerhet is, nincs kizárva. Én örülnék neki, Fideszesként is. Azért, mert egyenes ember. Nem árt, ha vannak megmondók a Parlamentben is. Persze, a modor, stílus elsődlegesen fontos. A rémálom: Flóri és a Fideszes jelölt, ketten elérik az 50-60%-ot, de egyikük sem nyer. Mert 37-38%-kal az MSZP-s jelölt lesz a befutó.
kukagyerek
2014. november 20. 15:24
Itt azért felhívnám az összes fidesz-fos figyelmét arra, hogy az a mocskolódás, amit Ózdon is végbe vitt a narancsmutyis banda, itt is ugyanúgy a visszájáról fog elsülni. Ahogy olvasgatom a kommenteket, a fidesz-szolgák sokkal szemetebbek a nemzeti oldallal szemben, mint a baloldali egypetéjű elvtársaik. Bukni fogtok! Ha nem most, akkor hamarosan!
Tintamin
2014. november 20. 11:11
Na, ez még egy totál selejtes banda. Tényleg kurvasok pénzt tolnak a ruszkik a jobbikba, ha ezek a hülye nácik mélytorokra veszik a korábban utált oroszokat. Hihetetlen, hogy ezek ideológiailag mennyire stabil faszkalapok, de hát mindig is skizofrén bolondokból állt az egész társaság a rajongótáborral együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!