Új szóvivők vannak a Fideszben

2014. november 06. 17:27

Dódity Gabriella lett a Fidesz, Dunai Mónika és Tuzson Bence pedig a párt frakciójának a szóvivője – közölte a Fidesz csütörtökön.

2014. november 06. 17:27

Új szóvivői vannak a Fidesznek és a kormánypárt parlamenti frakciójának: a Fidesz nevében a jövőben Dódity Gabriella, a parlamenti frakció ügyeiben pedig Dunai Mónika és Tuzson Bence ad tájékoztatást és áll a sajtó rendelkezésére.

 A Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek csütörtökön küldött közleményében azt írta: Kocsis Máté kommunikációs igazgató javaslatára Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök és Rogán Antal frakcióvezető nevezte ki az új szóvivőket.
 
Dódity Gabriella önkormányzati képviselő Kispesten, Dunai Mónika és Tuzson Bence pedig országgyűlési képviselők. Korábban Selmeczi Gabriella, Hoppál Péter és Zsigó Róbert is volt a Fidesz szóvivője.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. november 07. 11:08
És ki a fenét érdekel hogy hívják azt a majmot, amelyik a Fidesz nevében hazudik?
kukagyerek
2014. november 07. 09:44
"Új szóvivők vannak a Fideszben" .................... A régiek belefáradtak a hazudozásba?
indiáner
2014. november 06. 22:15
Nem értem mi a bajotok Selmeczivel. Nem nyugdíjvédelmi megbízott volt? Valami 5%-ot emelkedett a nyugdíj reálértéke az elmúlt 4 évben.
Pofa Benő
2014. november 06. 20:07
Azt a kb. 10 panelt bemagolni, nem kell nagy tehetség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!