Pokorni párttársainak: Nem lehet urizálni!

2014. november 30. 09:29

Az urizálás eddig talán belefért, de az amerikai korrupciós vádak miatt nem engedheti meg egy kormánypárti politikus sem, hogy drága utazásokra menjen, vagy sokmilliós házat építsen – vélekedett Pokorni Zoltán a Hír TV-ben.

2014. november 30. 09:29

Önkorlátozást és visszafogottságot vár el a politikusoktól a fideszes Pokorni Zoltán, aki a Hír TV P8 című műsorában arról beszélt: az amerikai korrupciós vádak miatt már nem fér bele az urizálás, ami eddig még elment.

Ezek a kisebb-nagyobb ügyek, hogy ki milyen órát hord, ki hova jár pihenni vagy nyaralni, vagy hogy kinek mekkora a háza, ezek nyilván az elmúlt években is tudottak voltak, de nem érdekelt senkit. Nem kötődött össze ez a korrupció vádjával. Az Amerikai Egyesült Államok kitiltása óta viszont egy ilyen metszetbe rendeződik újra ez a sok apró, egyébként korábban csak bosszantónak gondolt tény” – idézi az Index a XII. kerületi polgármestert.

A közoktatás átalakításával kapcsolatban azt mondta: nem az a feladat, hogy a középosztály gyerekeit szakmunkásképzőbe dugjuk, hanem, hogy a szegény, hátrányos helyzetű cigánygyerekeket felemeljük a szakképzésbe. Pokorni szerint az is jó lenne, ha a nyolc osztály helyett kilenc lenne, mert a szűkös idő nem teszi lehetővé, hogy a tanárok korszerűbb oktatási módszereket kövessenek.

Vitézy Dávid eltávolításáról és a BKK átszervezéséről úgy vélekedett: jó szakember Vitézy, de Tarlósnak joga van eldönteni, hogy kivel akar együtt dolgozni.

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. november 30. 18:04
Nem szeretem Pokornit de amit a P 8-ban mondott a Fidesz politikusok ajánlott viselkedéséről nagyon megszívlelendő!
gandras
2014. november 30. 17:31
komolyan fideszes droidok, ahogy itt mentegetitek a tolvajokat... félelmetes. Valahol ott kéne konszenzusnak lennie, hogy az a politikus, akinek olyan ügyei vannak, mint pl. Szijártónak, Rogánnak, Lázárnak jelenleg, azt azonnali hatállyal kell kirúgni.
Ángyán Páván
2014. november 30. 16:58
Be kell fejezni az állampolgár békák feje felett piros helikopterrel - engedély nélküli - repkedést.
blaupanter
2014. november 30. 15:26
Arra mennyi ember,az elsosorban irigyek,ostobak nem figyelnek,hogy mennyi de mennyi olyan falun,varoson elo ember van,kinek bar nem lenne ra szuksege,palotaszeru lakasa van,luxuskocsija mi egyebje van.Szamuk szazezrekre tehetok,Ok KIVAGYIAK,a magukat masoknal az egyszeru,szolid modon elo emberek millioinal kulonbnek tekintok.De ne feledjuk a kulso nem minden,a szereny modban elo ugy altalaban lelkiekben gazdagabb,segitokeszebb,mig a gazdagnak lattato elete,e tekintetben silanyabb,csaladi viszonyai zilaltak.Abban igaza van Pokorni urnak,nem kell egy egy politikusnak az altala emlietett dolgokat megszerezni,meg akkor sem ha ez Maganugy es jovedelmi viszonyai lehetove teszik azok elereset.Gondojak sokan ugyanis,hogy ezek a dolgok,mind,mind becstelen modon kerultek birtokukba,munka nelkul.Csak annyit jegyeznek meg,hogy az irigyek Csinaljak Utanuk,csereljenek helyet veluk,Tegyenek erte,hogy nekik is meglegyen az mi nekik van.Tessek,csak tessek szabad a palya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!