Norvég Alap: feljelentést tett a Kehi

2014. november 11. 08:19

A rendőrségen és a NAV-nál is feljelentést tett a Kehi a norvég pénzek elosztásának ügyében. A gyanú hűtlen kezelés és költségvetési csalás emellett rendkívüli adóellenőrzés lefolytatását is kezdeményezik.

2014. november 11. 08:19

A Kehi ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen a Norvég Alap pénzeinek elosztása ügyében hűtlen kezelés bűntettének gyanújával – írja a Magyar Nemzet.

A feljelentés szerint az Ökotárs Alapítvány képviselői az összeférhetetlenségi szabályokat megsértve többször olyan szervezeteknek nyújtottak támogatást, amelyek a lebonyolító alapítványok vezetőihez, illetve a pályázatok értékelésében részt vevő személyekhez köthetők. A támogató szerződések szabálytalan módosítása és az el nem számolható költségek elfogadása is szerepel a feljelentésben. A Kehi szerint összességében így legalább 250 millió forintot szabálytalanul fizettek ki a Norvég Alapból.

Költségvetési csalás gyanúja miatt a NAV-nál is feljelentést tett a Kehi, valamint kezdeményezik a NAV elnökénél, hogy az adóhatóság folytasson le rendkívüli adóellenőrzést. 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. november 11. 10:32
Annyira bízom benne, hogy az egész banda sittre kerül...
Tintamin
2014. november 11. 10:30
Ezt hívják "kommunista tempó"-nak, ugye? Amikor a politikailag nem szimpatikus csoportokra a pártvezetés állami hatóságokat uszít. A CÖF véletlenül kimaradt ebből a nagy ellenőrzési hullámból. Nahát-nahát. Ne legyünk már naívak, a Napnál világosabb, hogy az egész mögött az áll, hogy "Lázár János szomorú". Ki hiszi azt el, hogy a KEHI meg a NAV, az ügyészség, a rendőrség nem kézivezérléssel működik ebben az ügyben???? A legundorítóbb ávós időszakra kezd hasonlítani ez a rendszer, amit Viktor felépített ebben az országban. A sok bamba meg még tapsol is hozzá, meg békemenetel. Reménytelenek vagyunk..
states
2014. november 11. 10:10
A többi civil szervezetnek kellene leverni rajtuk azt a pénzt, amit tőlük loptak el.
Omega2010
2014. november 11. 09:57
Semmi gond, majd a kehi vezetőit is kitiltják Amerikából. Lassan az orbán pártból senki nem teheti be a lábát. Én pl. a felcsúti suttyóval kezdeném. És kötelezném kazahsztánba való deportálását. Úgy is csak azokat szereti a ganéj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!