Elment Bitó László nappalijába André Goodfriend

2014. november 17. 12:11

Az atv.hu megtudta: André Goodfriend amerikai ügyvivő részt vett a Bitó László nappalijában zajló értelmiségi találkozók egyikén. Ebben a körben szokott néha eldőlni a magyar baloldali-liberális ellenzék sorsa.

2014. november 17. 12:11

Részt vett a Bitó László lakásán megrendezett szombat esti összejövetelen André Goodfriend, az Egyesült Államok budapesti ideiglenes ügyvivője – tudta meg az atv.hu több, az eseményen jelen levő forrásból. Az értesülést a házigazda, Bitó László is megerősítette.

A portál emlékeztet: Bitó rendszeresen tart értelmiségiek és baloldali politikusok részvételével összejöveteleket lakásán. A hvg.hu a nyáron arról írt, hogy itt született meg Falus Ferenc főpolgármester-jelöltségének ötlete. Januárban pedig Bitó és rendszeres meghívottai Fischer Iván lakásán találkoztak Bajnai Gordonnal, ahol az Együtt-PM vezetőjét meggyőzték arról, hogy fogadja el Mesterházy Attila kormányfőjelöltségét és a Gyurcsány Ferenccel való szövetségét is.

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2014. november 19. 15:02
"Bitó és rendszeres meghívottai Fischer Iván lakásán találkoztak Bajnai Gordonnal, ahol az Együtt-PM vezetőjét meggyőzték arról, hogy fogadja el Mesterházy Attila kormányfőjelöltségét" Szerintem ezek a nagyszabású ötletek kimondottan jót tesznek az országnak..
gary_cooper
2014. november 18. 17:04
Goodfriend túl messzire ment. A viselkedése, az egyértelmű kormányellenes megnyilvánulásai azt gondolom, hogy nemzetbiztonsági megközelítésből veszélyesnek minősíthető. Ezért szerintem haza kellene küldeni. Szépen, udvariasan, de ki kellene utasítani őt az országból.
Rockpapa
2014. november 17. 18:33
És akkor ez összeesküvés elmélet?
pkarcsi
2014. november 17. 17:44
Libsik,komcszsidók,buzik,hazaellenes rohadékok lerakata volt a találkozó.Gané egy banda,üssön el benneteket egy nagy vörösbunkó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!