Beutazási tilalom: a szakszervezet kifogásolja az egész NAV megbélyegzését

2014. november 16. 09:43

„Méltánytalannak és igaztalannak tartja a szakszervezet, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt korruptnak állítják be, annak egyes szerveit megbélyegzik, dolgozóikat zaklatják és ezzel az egész munkamorált rombolják” – írja közleményében a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete kifogásolva, hogy tüntetők az egész NAV-ot korruptnak állítják be a kitiltási botrány miatt.

2014. november 16. 09:43

Méltánytalannak és igaztalannak tartja a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (VPDSZ), hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egész testületét korruptnak állítják be az adóhivatal vezetője ellen tüntetők és egyes politikusok.

Az érdekképviseleti szervezet vasárnap közleményben tudatta az MTI-vel, hogy tiszteletben tartják a magyar állampolgárok gyülekezési szabadságát, szabad véleménynyilvánításához való jogát és különösen fontosnak azt a véleményt, amelyet az adótörvények kapcsán fogalmaztak meg a civil társadalom tagjai. 
 
„Ugyanakkor méltánytalannak és igaztalannak tartja a szakszervezet, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt korruptnak állítják be, annak egyes szerveit megbélyegzik, dolgozóikat zaklatják és ezzel az egész munkamorált rombolják” – szögezték le. 
 
Hozzátették: a NAV több tízezer munkavállalója „hittel, becsülettel, és odaadással végzi munkáját annak érdekében, hogy az ország gazdasági rendjét fenntartsák, és a bevételek beszedését biztosítsák”. Ezért a szakszervezet azt kéri a politikusoktól, a demonstrációk szervezőitől, a média szereplőitől, illetve a magyar társadalom tagjaitól, hogy amikor véleményt mondanak a NAV-ról, akkor ezt vegyék figyelembe. 
 
Az elmúlt hetekben több demonstráción is követelték az amerikai beutazási tilalommal sújtott Vida Ildikónak, a NAV elnökének a lemondását, a rendezvényeken ellenzéki politikusok is felszólaltak és kritizálták a NAV működését.
 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. november 17. 09:07
A szakszervezet előbb lépjen fel a korrupt NAV vezetőikkel szemben. Aztán beszélhetünk ...
Civilkontroll
2014. november 16. 16:08
Várható volt hogy megindul a fudeszben a kisgazdásodás, orbán már nem ura a helyzetnek, lázár és simicska ki fogja csnálni
Civilkontroll
2014. november 16. 16:07
Sumi A minél rosszabb annál jobb logikája mozgatja az ellenzéki pártokat és lenőtt homlokú, féleszű szimpatizánsaikat. Akkor azt mivel magyarázod hogy a vida nevű cigányasszony pont simicska lapkában, a "magyar" nemzetben hazugozta le a fél kormányt? Valaki irta hogy az egész mögött simicska van, ő akarja megbuktatni orbánr mert visszamenőleg meg akarja adóztatni az útépítő cégek=közgép, mivel csak ő nyer 4 éve - gigaextraprofitját, ezért akár össze is szárhette a levet az amcsi ügyvivővel
Sumi
2014. november 16. 15:27
Éppen ez az egész lényege. A rombolás, destabilizálás, szarkeverés, káosz előidézése. A minél rosszabb annál jobb logikája mozgatja az ellenzéki pártokat és lenőtt homlokú, féleszű szimpatizánsaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!