Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Lemond a zsidózó és cigányozó keceli polgármester – a Fideszből is kizárják

2014. október 21. 22:52

Haszilló Ferenc a Hír TV-nek nyilatkozva jelentette be, hogy lemond frissen elnyert polgármesteri mandátumáról.

2014. október 21. 22:52

Haszilló Ferenc, Kecel 2006 óta hivatalban lévő Fidesz-KDNP-s polgármestere a 2014-es önkormányzati választáson 14 szavazattal győzte le a második helyezettet. A magyarnarancs.hu hétfőn hozott nyilvánosságra egy korábbi hangfelvételt, amin a polgármester többek közt a következőket mondta: „Most kétharmados többség. Tarkólövés. Érted! Nincs elszámoltatás… Tarkólövés. Visszahozni a halálbüntetést, ötöt-hatot kivégezni. Hát azt mondták, hogy most van váltás. '89-ben nem volt, akkor most legyen váltás, és ebbe kicsit hosszabb távon belebukik a kormány, én azt látom. (...) Ez a geci zsidó társaság nem szopatná így az országot, ahogy szopatja, akkor itt senki nem foglalkozna az önkormányzattal, hogy mit csinál. Akkor lehetne ötmillió forinttal drágább kamera, meg dupla bérek, de amikor beszedik az összes adót, meg minden lófaszt, meg szopatnak – mondhatom azt, az Orbánék is ilyen szempontból – mert 400 ennyi a benzin, akkor ezt nem lehet megmagyarázni, hiába viszik le most három forinttal a gázolaj árát.

Haszilló most a következőket mondta a Hír TV-nek: „Polgármester ilyet nem tehet, és úgy érzem, hogy a megfelelő időben le kell, hogy mondjak polgármesteri tisztségemről. (...) Akit megbántottam, megsértettem ezzel a hangfelvételen keresztül leadott anyaggal, attól elnézést kérek. Senkit nem akartam megbántani, de úgy érzem, hogy ez egy manipulált felvétel, ez egy vágott felvétel, és nem abban a szövegkörnyezetben adja ki magát, mint amikor elhangzott.”

Bányai Gábor, a Fidesz választókerületi elnöke a következőket mondta a Haszilló ellen folyó kizárási eljárásról: „Olyan vállalhatatlan dolgokat mondott el a polgármester úr, ami miatt kezdeményeztük a kizárását a Fidesz Magyar Polgári Szövetség tagjai sorából, és felkértük, hogy a mandátumáról mondjon le majd, amikor erre jogilag lehetőség kínálkozik.”

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saddlenode
2014. október 22. 11:51
mindenki tudja, hogy a mucsai fidesz-janicsároknak ez a tahó rasszizmus a világnézete. minek ez a bohóckodás, hogy próbálják letagadni?
kukagyerek
2014. október 22. 11:47
Azért rúgták ki a fideszből, mert a szidalmazásban Orbán, két oldalról is érintett.
magnamater
2014. október 22. 10:44
Magyarozó cigányok és izraeliták kijelentették, nem mondanak le semmiféle segélyről, juttatásokról és előnyökről-
Bús Endre
2014. október 22. 09:12
Ez a polgármester lemond, mert nyilvánosságra kerültek a "szalonképtelen" nézetei. Mi van azokkal, akik hasonlóan gondolkoznak, csak nem hozzák nyilvánosságra a szövegüket....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!