Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Jobbik: Inkább Izraellel foglalkozzanak a jogvédők!

2014. augusztus 16. 18:25

Gyöngyösi Márton szerint a Magyarország szuverenitása elleni eddigi legagresszívabb támadás a Human Rights First emberi jogi szervezetnek a sajtóban napvilágot látott a kormány politikáját és a Jobbikot bíráló jelentése.

2014. augusztus 16. 18:25

Gyöngyösi Márton az Egyesült Államok nagykövetsége előtt megtartott sajtótájékoztatón úgy értékelte a jelentést: Amerikában program készült arra, hogy a titkosszolgálatok, a külföldről fizetett civil szervezetek és az úgynevezett független sajtó segítségével, miként kell megregulázni és visszaterelni a neoliberalizmus útjára Magyarországot.

Ebben a helyzetben felszólítják a Fideszt és a kormányt, hogy hagyja abba a csiki-csuki játékot és döntse el, hogy az euroatlantizmus vagy a nemzeti érzésű emberek oldalán áll, mondta a politikus, aki a jogvédőknek annyit üzent: ne Magyarországgal, hanem a Gázai övezetben történtek kapcsán inkább az izraeli vezetőkkel foglalkozzanak.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2014. augusztus 17. 14:37
Kétségtelen, hogy a palesztinok kegyetlenebbek a sajátjaikhoz mint az izraeliekhez. Ezért is van annyi civil áldozata a mostani véres konfliktusnak. Hisz sejthették, hogy Izrael nem fogja sokáig türni a rakétákat és mégse törödtek a lakosság védelmével. Söt! Hogy nevezik azt, ha egy kormány, harcok közepett, élö pajzsként használja a civil lakosságát? Melyik nemzetközi szervezet törödik ilyesmivel?
Kogyavné
2014. augusztus 17. 14:04
.
Fedor
2014. augusztus 17. 11:40
"Az antiszemitizmus ma nem szalonképes, de nem azt jelenti, hogy nem is létezik, és ne lenne ma is nagyon erős Európában, sőt. Nyíltan csak ritkán lehet vele előállni, tehát leginkább az “anticionizmus”, Izrael politikájának a kritikája mögé bújva lehet csak tovább működtetni. De talán soha nem lógott ki ennyire a lóláb, talán soha nem volt ennyire nyilvánvaló a hazugság, mint ma. Frászt érdekli ezeket a palesztinpárti köröket a sok gyerekhalál, meg egyéb civil áldozat. Párhuzamosan történnek a tömeggyilkosságok Szíriában, Irakban, Afrikában, nagyságrenddel több ártatlan áldozattal, és sehol nem látunk komoly felháborodást, tiltakozást. Szíriában már bőven 100 ezer felett van az áldozatok száma, Afrikában folyamatos a népirtás. Az ISIS a keresztény városok számára meghirdette a muszlim demokráciát: választhatsz! Áttérsz muszlimnak, vagy elmenekülsz, meghalsz! Keresztre feszítenek keresztényeket, gyerekeket fejeznek le, de hol van a szolidáris felháborodás? Egy probléma van ez utóbbi aljas gyilkosságokkal: egyikért sem lehet felelőssé tenni sem Izraelt, sem Amerikát." http://kapitalizmus.hvg.hu/2014/08/14/gyerekhullak-rendelesre/
gregoripehh
2014. augusztus 17. 10:41
Na, hogy vagyunk kedves hazaáruló putyinszopó jobbikos nácikáim? Megvolt má a mai karlengetés? Szebb putyinszopást'
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!