Fidesz: A miskolci kilakoltatások bizonyítják, hogy rend van és jogállam

2014. augusztus 06. 16:52

A Fidesz miskolci képviselőcsoportjának szóvivője arról beszélt: Miskolcon működik a jogrend, működik a jogállam, ezt bizonyították a keddi kilakoltatások is, amikor évek óta nem fizető lakóknak kellett elhagyniuk az otthonaikat.

2014. augusztus 06. 16:52

A Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportjának szóvivője szerint Miskolcon működik a jogrend, működik a jogállam, ezt bizonyították a keddi kilakoltatások is. Soós Attila a szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: elvált az ocsú a búzától, jól látható Gyurcsányék, Bajnaiék és az MSZP együttes támadása a miskolci nyomortelepek felszámolása ellen.    

Azt mondta, a Hatodik utcában jogerős bírósági ítéletnek szereztek érvényt, ugyanis évek óta nem fizető családoknak kellett elhagyniuk városi tulajdonú ingatlanukat.

Nem akarunk és nem tudunk szembemenni 35 ezer lakos véleményével, akik nevükkel és aláírásukkal álltak ki a nyomortelep felszámolási programunk mellett” – hangsúlyozta a szóvivő. A város vezetése továbbra is elkötelezett a működő jogrend és a város nyomortelepeinek felszámolása mellett, ebben a küzdelemben nincs visszaút – jelentette ki Soós Attila, hozzátéve: nem állnak azok pártjára, akik nem tartják be a jogszabályokat, és hosszú évek óta nem fizetik a bérleti és közüzemi díjakat.

Soós Attila úgy fogalmazott, hogy a keddi kilakoltatással kapcsolatban „a miskolci baloldal összevissza hablatyolt, az MSZP egy általános emberi jogi nyilatkozatot tudott csak kiadni”. Az Együtt PM országos vezetősége pedig a miskolci nyomortelepek felszámolása és a törvényes kilakoltatások ellen agitált közleményében. Szégyen és gyalázat, hogy mindeközben Gyurcsányék „független” miskolci polgármesterjelöltje, Pásztor Albert „gyáván hallgat” – mondta.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. augusztus 07. 08:13
Na végre rend van. Pintér elvtársa hátra dőlhet. Letelt a 2 hét. Szerinte.
A helység galagonya
2014. augusztus 06. 20:13
Jogállamban Rogán és tettestársai nem vehetnének meg 40%-on egy 100 milliós lakást a Pasa-parkban.
kukagyerek
2014. augusztus 06. 19:19
"...hogy rend van és jogállam" .................. A tucatjával kirabolt és legyilkolt öregek is ezt mondják!(MONDANÁK!) Vagy, mégsem?
thymian
2014. augusztus 06. 19:13
"Miskolcon működik a jogrend, működik a jogállam" A kérdés csak az, hogy 5 évig mit csináltak a város fideszes vezetői, miért csak most jutott eszükbe működtetni a jogrendet, a jogállamot? 2 kilakoltatott az az óriási eredmény. :D Hogy nem süllyednek el szégyenükben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!