Miskolci Fidesz: Kabaré, amit a baloldal csinál

2014. július 03. 18:36

A miskolci közgyűlésben többségben lévő Fidesz-KDNP frakció szerint aggasztó, ami a miskolci baloldali pártok tájékán történik - mondta Soós Attila a frakció szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján.

2014. július 03. 18:36

A politikus szerint amit Miskolcon a baloldal polgármester-jelölés címen csinál, az egy kabaré. A miskolci MSZP-s polgármesterjelölt mögött a szerdai bemutatáson az összes baloldali ellenzéki párt logója ott volt, a sajtótájékoztató kezdetére viszont Budapesten a Párbeszéd Magyarországért társelnöke már bejelentette: számukra felvállalhatatlan a legújabb miskolci MSZP-s polgármesterjelölt, idézte fel.

Ezt később az Együtt pártszövetség társelnöke is bejelentette, tette hozzá. Politikai háttérelemzők rendkívül aggasztónak tartják ezt a helyzetet, szerintük a miskolci rasszista szavazót és a budapesti antirasszista szavazót egyszerre akarják megszólítani. Ezzel az utóbbi megállapítással, mármint, hogy a helyzet aggasztó a baloldalon, a Fidesz-KDNP is egyetért, tette hozzá Soós Attila.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!