Pelczné kiütötte Redinget

2014. június 27. 08:38

Megelégelte az Európai Néppárt Viviane Reding uniós biztosi tevékenységét, ezért nem jelölték az uniós parlament alelnöki posztjára.

2014. június 27. 08:38

Pelczné Gáll Ildikó a Hír TV-ben elmondta: a Magyarország ellen lejárató politikát folytató Viviane Reding uniós biztos sokszor saját pártcsaládjával is szembement.

 
„–Úgy döntött a néppárt, talán abból okulva, hogy hogy viselkedett eddig biztosként, hogy nem támogatják és csúfos vereség volt, ami egy üzenet is, hogy nem lehet olyat tenni, hogy a saját pártcsaládjával szemben, vagy éppen nélküle próbáljon alkukat kötni az EP-ben” — mondta Pelczné.
–Ne legyen szemérmes, de Reding asszony lehet, hogy épp önnel szemben veszített?
–Hát igen.”

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2014. június 28. 01:15
Bocsi! Nem helyette. De a többi áll. Az EP alelnökének jelölte Pelczné Gáll Ildikót a néppárti frakció.
bajai
2014. június 28. 01:10
Szerintem itt nem a hír, hogy redinget (r) nem jelölték, hanem az, hogy kit jelöltek helyette. Ez nagy magyar siker. Hazaárulók! Lehet bégetni.
hogymikvannak
2014. június 27. 19:17
ez a nő nagyjából a morvai krisztina. bár nem. morvai simán beteg, ez meg egy pártapparátcsik. tökmindegy, ott vannak, ez magyarország
6qwasyx
2014. június 27. 12:53
Jó nagy segget növesztett ez a liba. Már olyan tehén, mint Morvai Krisztina.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!