Megvan, kikkel ment Lázár külföldre

2014. május 31. 14:28

Az Origo kiderítette, ki az a két ember, akik elkísérték Lázár Jánost költséges külföldi útjaira: Sonkodi Balázs Lázár régi bizalmasa, Perényi Zsigmond pedig a Fidesz korábbi külügyi titkára. Mindketten tolmácsként segítették a politikust.

2014. május 31. 14:28

Az Origo kiderítette, ki az a két ember, aki elkísérte Lázár Jánost költségeit útjaira: egyikük Sonkodi Balázs, aki egy korábbi kimutatás szerint a Miniszterelnökségen dolgozik politikai tanácsadóként, a másik pedig Perényi Zsigmond, aki a Lázár János által felügyelt Magyar Holokauszt 2014 - Emlékbizottság titkáraként dolgozik, írja a lap. Mindketten tolmácsolással segítették a fideszes politikust.

Az Origo szerint a korábban Hódmezővásárhelyen is Lázár környezetében dolgozó Sonkodi Balázs 2012-ben került a Miniszterelnökséghez, amikor Lázár János is, aki egy korábbi interjúban egészségügyi szakmai tanácsadójaként hivatkozik Sonkodira. Sonkodi jelenleg tagja a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának is.

Perényi Zsigmond korábban a Fidesz külügyi titkáraként dolgozott, Lázár Jánossal egy közös vadászaton is részt vettek nemrég, más kapcsolatot a lap nem talált kettejük között. Lázár János mindenesetre megígérte: visszafizeti a közel kétmillió forintos útiköltséget.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neuhistoriker
2014. június 01. 14:13
"Megvan, kikkel ment Lázár külföldre" http://1.bp.blogspot.com/-lHYViztbOR0/TVXJZRX4I0I/AAAAAAAAApk/cNoOqn80puo/s1600/kicscsal%25C3%25A1d.jpg
Secnir
2014. május 31. 21:02
nekem csak egy kérdésem van (mert gyengém a matematika): az számla szerint lázár PLUSZ EGY FŐ utazott. most kiderült, hogy lázár plusz KETTŐ FŐ volt a szobában. kérdésem: ki feküdt a földön VAGY ki feküdt lázárral?
S0ma
2014. május 31. 20:45
Épületes! Én arra vagyok kíváncsi, Lázár jár-e az asszonnyal a piacra! Remélem, kiderítik!
cutcopy
2014. május 31. 19:40
Komoly hírérték, négy évig nyomta az ilyen és hasonló híreket unalmában az index, az origó és a hvg melynek komoly következménye egy újabb Fidesz kétharmad lett..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!