Hétfőn alakít frakciót a Jobbik

2014. május 04. 09:22

Hétfőn tartja alakuló frakcióülését a Jobbik. Vona Gábor továbbra is szeretne a frakció vezetője lenni, ahogy az előző ciklusban. A párt Sneider Tamást fogja jelölni az országgyűlés alelnökének, míg az általuk vezetett bizottságok élére Dúró Dórát és Volner Jánost jelölik.

2014. május 04. 09:22

Alakuló frakcióülést tart a Jobbik Magyarországért Mozgalom hétfőn Budapesten. Vona Gábor pártelnök elmondta, hogy az egész napos ülésen megválasztják a parlamenti képviselőcsoport tisztségviselőit, illetve megbeszélik a legfontosabb kérdéseket. Megerősítette, hogy az Országgyűlés alelnökének Sneider Tamást, a párt alelnökét jelölik.

A Jobbik elnöke arról is beszámolt, hogy két bizottsági elnöki posztjukból az oktatási és kulturális testület élére a párt szóvivőjét, Dúró Dórát jelölik, a vállalkozásfejlesztési és foglalkoztatáspolitikai bizottságot pedig Volner János, a Jobbik alelnöke vezetheti. A pártnak hat testületben – a gazdasági, a népjóléti, a mezőgazdasági, a törvényalkotási, a külügyi és az európai ügyek bizottságában – lesz alelnöki posztja, valamennyi személyi kérdésről az alakuló ülésen döntenek majd.

Vona Gábor kitért arra, hogy szeretné továbbra is ellátni a frakcióvezetői tisztséget, s bízik abban, hogy megkapja ehhez az új frakció támogatását. A párt az áprilisi országgyűlési választási eredményeknek megfelelően 23 képviselővel kezdi meg a munkát az új Országgyűlésben.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antifasiszta_Légió
2014. május 04. 14:04
"Hétfőn alakít frakciót a Jobbik" De minek???! Nem lehetne végre a fasiszta szemetet kisöpörni a parlamentből???! "A párt Sneider Tamást fogja jelölni az országgyűlés alelnökének" Milyen "megható" hogy 1 rohadék nácipárt: 1 elítélt skinheadet jelöl parlamenti alelnöknek, gondolom csak a miheztartás véget...
formaegy
2014. május 04. 12:54
Tisztelt Jobbikkal nem szimpatizálók! Írjátok már meg, a többi frakcioban mennyivel különb emberek ülnek? Soroljak egy pár nevet a pártokból? Azok mondanak másokról véleményt, akiknek bőven van sepregetni valójuk a saját házuk körül. Talán ha tisztára seperték a saját udvarukat, utána járhat a szájuk. Nem ártana elgondolkodni! Ennyi!
nick89
2014. május 04. 11:05
Balczó egyből átül a Fideszhez, vagy még vár egy kicsit?
Mich
2014. május 04. 10:19
"Hétfőn alakít frakciót a Jobbik"... Micsoda meglepetés és micsoda kiemelni való HÍR a MANDINER számára...!!! Egy csomó érdekes és kommentálni való cikket látok szerte a magyar Hálón... de a Mandiner nem tudja ezeket megtalálni... ehelyett semmitmondó és előre látható hivatalos bejelentéseket emel ki az MTI kötelező jelentéseiből... ...summa summarum: egyre kevésbé érdemes a mandiner.hu-ra ellátogatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!