Vasúttal kampányolt a Munkáspárt

2014. április 05. 16:41

Thürmer Gyula szerint újjá kell szervezni a vasutat, mivel a jövő a vasúti szállításé. A pártelnök szerint a dolgozó emberek azt akarják, hogy a Munkáspárt ott legyen a parlamentben.

2014. április 05. 16:41

A Munkáspárt szilárd meggyőződése, hogy a vasúti szállításé a jövő, ezért újjá kell szervezni a vasutat Magyarországon – jelentette ki a párt elnöke kampányzáró sajtótájékoztatóján, szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Záhonyban. Thürmer Gyula szerint nem elég autópályákat építeni, mivel ezek kiszolgáltatottakká teszik az országot, „átdübörögnek rajtunk az óriási nyugati kamionok, tönkreteszik az útjainkat és a természetet, tranzitországgá tették Magyarországot”. A vasúti közlekedésé és szállításé a jövő, ezért a Munkáspárt parlamentbe jutása esetén azon lesz, hogy a vasút ismét rangjának és súlyának megfelelő szerepet töltsön be, ahogyan az Európai Unió számos országában ez már megvalósult – fogalmazott a politikus.

A pártelnök a sajtótájékoztatón arról beszélt, Záhony az ország „hajdani kincse” volt, a magyar-szovjet kereskedelmi forgalom az itteni átrakón keresztül bonyolódott. Aki ma körbemegy a városban, láthatja, hogy mi maradt huszonöt év után ebből az egykor virágzó gazdasági és lakókörnyezetből – tette hozzá.

Thürmer Gyula elmondta, a vasút önmagában nem elég, szállítania is kell valamit. Vélekedése szerint a kormány keleti nyitás politikája helyes, de valóságos tartalommal kell megtölteni. A tartalmat a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar termékei jelenthetik – közölte, hozzátéve, semmit sem szabad behozni az országba, amit itthon is meg lehet termelni. Közlése szerint a párt a választási kampány végére „okosabb és bölcsebb” lett. Azt látjuk – folytatta –, hogy a társadalom változást akar, elege lett a parlamenti pártokból, „az egyiket tolvajnak tartja, a másikat diktátornak, a harmadikat nagyszájú hősködőnek”, ezért egyikből sem kér. Azt akarja a társadalom, hogy a dolgozó emberek ott legyenek a parlamentben, a Munkáspárt pedig képes az ő képviseletükre – hangoztatta Thürmer Gyula.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. április 06. 13:19
Gyulus, az elvtársaid lenyúlták a vasutat a MÁV Cargo elkótyavetyélésével. A mai napig sem tudjuk, ki nyalta fel érte a több millás "sikerdíjat"! Szóval a sok vonalbezárás, autópálya építés kissé megváltoztatta a régi szlogent. Ma ez így lenne mérvadó:"Seggel a vasút felé"..... Rángassátok elő Singer elvtársat! Majd ő- a Gerő- felépíti a vasutat-terep asztalon..... Addig vonatozzatok..SS-SSS-SS VASSSSUTASSSSS! Zakatoljatok!!!
Enigmák
2014. április 06. 11:31
Az hogy a szocializmus után vágyakozók az értelmes programot kínáló Munkáspárt helyett az ÁL-baloldali, multimilliárdosok - gyurcsányi, Libatolvaj- által vezetett Összefosást támogatják, az nem Thürmert hanem a szavazókat minősiti
Enigmák
2014. április 06. 11:28
freehckr, jókat írsz de most nagy butaságot írtál baloldali/fizikai munkás NEM= proli Rengeteg fizikai munkás ismerősöm van aki értelmes, intelligens, sőt Jobbik szavazó is van köztük A proli az a dologtalan, léhűtő, kocsmatöltelék munkás szlengneve Meg a szanyié
Enigmák
2014. április 06. 11:25
A szavazók jelentős része agyilag zokni Ha már "baloldalra" akarnak szavazni, miért nem Thürmerre szavaznak, ő legalább nem váltogatja a köpönyegét mint gyurcsányi KISZ-titkárból milliárdos nagyvállalkozóvá előlépett "magas anyám villanyszámlája" de nem fizetem ki neki mert csak 100Milliós évi osztalékom volt az Altusból
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!