„Messziről jött fideszes pártkatona kapta meg a földemet”

2014. március 09. 10:02

A Kormányváltó Összefogás kampányfilmjében megszólaló férfi arról beszél, hogy fideszes pártkatonáknak adták a földjét, ami azóta parlagon hever, csak a támogatást veszik fel rá.

2014. március 09. 10:02

A jelenleg Kormányváltó Összefogásnak nevezett baloldali szövetség kampányfilmje az április 6-i választásra és a március 15-i ellenzéki rendezvényre hív.

„A húsz éve két kezemmel művelt földemet elvették, és egy messziről jött fideszes pártkatona kapta meg. A földem most parlagon hever, csak a támogatást veszik fel rá. Hektáronként 100 ezer forintot. Azt mondták, visszajöhetek dolgozni, de nem fogok, mert nem leszek a cselédjük. Ez itt az én földem, ez itt az én hazám!”

A videót blogján Bajnai Gordon is kommentálta: „Nem vagyok érzelgős alkat, de Váradi András, alcsútdoboz-göböljárási juhász szavaitól gombóc lett a torkomban. András egyébként ma Bicskén, vasárnap pedig Etyeken tüntet a fideszes földrablás ellen.”

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Gyuláné
2014. március 10. 16:58
És messziről jött fideszesről azt mondhat ez az ember, amit akar ?
VakzKommondor
2014. március 10. 08:38
Még egy kérdés: Hány libatenyésztő halála mos tisztára egy fideszese elcsalt földpályázatot? Csak a matek miatt.
VakzKommondor
2014. március 10. 08:37
Nem tudom minek ugattok. Teljesen nyilvánvaló hogy fideszbérenceknek lett osztva minden föld, főleg Fejér megyében. Tejesen függetlenül attól hogy ez a papa mit mond a videóban. De hát jó komcsinak tetszik, ha nertárs gazdagszik, a többi éhen hal. Ilyen egy igazi MAgyar.
liberálzöld.
2014. március 09. 20:40
Nem is igaz, nem hever parlagon! Tarackot meg Ambrosia artemisiifolia-t termelnek rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!