Bajnai: Csalások szegélyezik a választási rendszert

2014. március 25. 14:41

Az Együtt-PM szövetség vezetője szerint erős a gyanú, „bizonyítéknak látszó tárgy” van rá, hogy csalások szegélyezik a kormány által elfogadtatott választási rendszert.

2014. március 25. 14:41

Erős a gyanú, „bizonyítéknak látszó tárgy” van arra, hogy a kormány által elfogadtatott választási rendszert csalások szegélyezik – jelentette ki Bajnai Gordon kedden Zalaegerszegen. Az Együtt-PM szövetség vezetője a baloldali összefogás két zalai jelöltjével, Major Gáborral és Göndör Istvánnal közösen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: „számos csapást mért a Fidesz a választási rendszer tisztaságára”.

Utalt arra a hétfői bejelentésre, amely szerint több párt aláírásokat cserélgetett egymással azért, hogy el tudjon indulni, vagyis a Fidesz lehetővé tette „bizniszpártok, kamupártok vagy szatellitpártok” indulását, amelyeket anyagilag is ösztökélnek – fogalmazta meg Bajnai Gordon.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2014. március 26. 04:53
Gordon a hamis dallamot ismét eljátszotta,nála a húr is elpattant az agyában.Előre megmondta hogy az mszp csalás közben összefossa magát .
locsaba
2014. március 25. 23:02
Nem tám libákat lopnak?
skorpio
2014. március 25. 18:36
Bajnai bevallotta hogy csalnak, így már valószínű hogy lesznek csalások a választáson. Ha nem csalnak nem lesz !
Zsolt75
2014. március 25. 16:22
"Erős a gyanú", „bizonyítéknak látszó tárgy"... Ó kincsem, téged sokkal többért sem ítéltek el...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!