Az energiaárak az európai átlagárra csökkentek

2014. február 04. 16:00

Németh Szilárd, a rezsicsökkentésért felelős munkacsoport vezetője szerint a harmadik rezsicsökkentéssel a gáz, a villany, a távhő az európai átlagárra csökken.

2014. február 04. 16:00

A harmadik rezsicsökkentéssel az európai átlagra csökken a gáz, a villany és a távhő ára a magyar családok számára – mondta el a fideszes Németh Szilárd a rezsicsökkentéssel és a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában kedden a parlamentben. A politikus előterjesztői expozéjában emlékeztetett arra, hogy április 1-jétől 6,5 százalékkal a gáz ára, szeptember 1-jétől 5,7 százalékkal a villamos energia ára, október 1-jétől 3,3 százalékkal pedig a távhőszolgáltatás ára csökken.

Csepel polgármestere elmondta, hogy kiterjesztik a rezsicsökkentést a személyes gondoskodást nyújtó szociális intézményekre, de emellett számos fogyasztóvédelmi problémát is megpróbálnak orvosolni a törvényjavaslatban. Közölte, az előterjesztésben meghatározzák a jegyzők társasházak felett gyakorolt törvényességi felügyeletére vonatkozó feladatköreit is.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrFülig Jimmy
2014. február 04. 18:56
Pár év és ez a csákó eléri 1 értelmesebb kérődző értelmi szintjét.Röhögve rábizonyítják bármikor hogy 100 milliárdokkal nem tud elszámolni ezügyben a hazaáruló mutyipincsikormány,de csak mondja-mondja-mondja,mint szegény gyagyás.
=nessuno=
2014. február 04. 18:40
Parasztvakítás. Bérek mikor érik el az európai átlagot?
Felebarát
2014. február 04. 18:36
már most is annyi a bevételi oldalon, csak kurva szar a szabályzásunk is ilyenekkel lehet etetni a népet, hoyg ti viszitek le oda az árakat
gross
2014. február 04. 17:15
A következő lépésnek a tömegközlekedés árának csökkentésének kell lennie: a vonaljegy Pesten vásárlóerő-paritáson számolva a párizsinál 41%-al drágább, a brüsszelinél 45%-al, a rómainál egyenesen 125%-al kerül többe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!