Klapka György az FKGP új reklámfőnöke

2014. január 20. 16:02

Hegedüs Péter pártelnök szerint a Független Kisgazdapárt lehet a harmadik erő a választásokon. Az uniós átlagot elérő minimálbért ígérnek, február 8-án traktorokkal vonulnak fel Budapesten.

2014. január 20. 16:02

Hegedüs Péter, az FKGP elnöke szerint az a kérdés, hogy vissza tudják-e hozni az egykori szavazókat – hangzott el az ATV Start című műsorában. Hegedüs a politikai küzdelmet egy olyan úszóversenyhez hasonlította, ahol a többiek a rajtkőről indulnak, míg ők a zuhanyzóból – de úgy látja, már bent vannak a vízben. Hisz benne, hogy áprilistól ők lesznek a harmadik erő, saját számításaik szerint már az LMP-t és a PM-et is megelőzték. 

Az FKGP átütemezné az államadósság törlesztését, az áfa helyett pedig forgalmi adót vezetnének be, azaz csak a végső fogyasztónak kellene megfizetnie az adót, az értékesítési láncban szereplő vállalkozásoknak nem. Ezzel nemcsak az áfa-csalások ellen lépnének fel, de a gazdaságot is élénkíteni szeretnék. Az uniós átlagot elérő minimálbért vezetnének be Magyarországon.

A párt reklámfőnöke szombat óta Klapka György, 2014. február 8-án pedig nagy akcióra készülnek a magyar termőföld védelmében: traktorokkal vonulnak fel a kisgazdák Budapesten.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. január 21. 08:01
Mi az az FKGP?
celkereszt
2014. január 21. 07:48
Aranyat Klapkánál, kisgazdát Péternél. Vegyenek!
gyékényesi
2014. január 20. 20:23
Kedves kommentelők! Sajnos nagyon jól reprezentáljátok az átlag magyar választópolgárt: Mindentudónak hiszitek magatokat holott semmit sem tudtok kellő mélységben. Ez persze nem csupán saját fogyatékosság, hanem a liberális sajtó, média agymosásának hatása. Csak egy példa: Lassan mindent tudunk a természettudományos ismeretek terjesztése által, még is szemetet és mérget eszünk és iszunk, mérgek által próbálunk a rákból gyógyulni. Tudjuk és ennek ellenére tesszük. Aki alternatívát kínál azt a részletek ismerete nélkül zsigerből elutasítjuk. Annak a felelőssége, hogy itt tart az ország közvetetten a Tiétek ti Birkák!
gyékényesi
2014. január 20. 19:54
Minden kedves szkeptikus és kételkedőnek, akik az előzőekben kommenteltek, mint mindezen információk birtokában az alábbiakat válaszolom: Az FKGP nem gittegylet 106 éves nemzeti és keresztény értékrendű párt. Nem a mi szövegünk demagóg, hanem amit a nagy pártok skandálnak. Az ATV-ben azért nyilatkozunk, mert oda hívnak meg (természetesen nem ingyen) máshol pénzért sem közölnek le az esetek 99%-ban. (el lehet tehát gondolkodni hogy a Thürmer és a Schmuck hol szerepel és miért -milyen hátszéllel-) Nem vagyunk trollok, Hegedűs Péter 2005-óta dolgozik a párt rendbetételén és visszatérésén, erre az idő most jött el. Klapka Úr reklám ember nem párttag, a cím pedig Vámház körút 9. nem pedig 4.(ezt ebben az országban a lőtéri sánta veszett kutya is tudja!) A másik kisgazdapártnak nevezett formáció vezetője IV.Béla egyenes ágú leszármazottjának tartja magát (Árpád-ház!!!), tehát csúszik nála a kuplung. Ha valakinek ez tetszik, csak annyit mondhatok: gusztus dolga! Kövér László is volt MSZMP-tag (a mai politikusuk több mint fele)- ő akkor mit akar? Aki a Klapkát bohócnak nevezi biztos vagyok benne néhány dolgot azért cserélne vele (észt és bankszámlát biztosan)! Ha azt monja, hogy nem akkor hazudik! Az FKGP egyetlen pártot sem támogat! Aki ezt állítja vagy tudatlan vagy rosszindulatú, esetleg mindkettő. A Jobbiktól pedig nem kell elszedni a szavazókat, a gyakorlat azt mutatja: eljönnek azok maguktól is. Valamint az általuk összehívott "kerekasztal" 18 helyéből 12-t a sajátjukként tartottak, így az már nem földvédelmi, hanem jobbikos kerekasztal lett, így más javaslatnak esélye sem volt, így ott is hagytuk őket "demokráciát játszani". A törökök és egyéb külföldi szponzorok biztos adtak nekik tanácsot is a 7mrd ft mellé. Üdvözlettel: egy FKGP-s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!