Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Fidesz: A „Gyurcsány-koalíció” a foglalkoztatás ügyében is hazudik

2014. január 30. 15:08

A Fidesz szóvivője szerint a „Gyurcsány-koalíció” ugyanúgy hazudik a foglalkoztatás ügyében, mint a „köteles beszédről”.

2014. január 30. 15:08

Előzőleg Gúr Nándor, az MSZP alelnöke, az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának elnöke azt mondta, pártja szerint a kormány az elmúlt négy évben lepusztította az országot, kormányzása minden magyar állampolgárnak 1,2 millió forintos többletterhet jelent, a foglalkoztatás és a munkanélküliség területén pedig mínuszba fordultak a számok.

Erre válaszul Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a tények magukért beszélnek a foglalkoztatás és a „köteles beszéd” ügyében is, a szocialisták azonban a saját maguk igaznak vélt információit hajtogatják, amelyek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

A „köteles beszéd” kifejezéssel arra utalt, hogy az mno.hu cikke szerint az MSZP szombati nagygyűlésén, amikor Mesterházy Attila pártelnök Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterről beszélt, valaki azt kiabálta be: „kötelet!”, Mesterházy pedig nem határolódott el a kijelentéstől. A szocialista pártelnök később azt mondta, nem azt kiabálták, hogy „kötelet”, hanem azt, hogy „börtönt”.

A foglalkoztatási adatokról szólva Hoppál Péter azt mondta: a Gyurcsány-korszakban megduplázták a munkanélküliséget, ezzel szemben ma 22 éves csúcson van a foglalkoztatottság, négymilliónál is többen dolgoznak. Hozzátette, hogy a munkanélküliség tavaly 10 százalék alá süllyedt.

Ma nemcsak többen dolgoznak, hanem a reálbérek is nőnek, az adó és a rezsi pedig csökken – jegyezte meg a kormánypárt szóvivője.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrFülig Jimmy
2014. január 30. 17:52
Gyagyakampányoló gyagyás hoppálnak találták ki a felhőcskerajzolgatós közmunkát,ha böszme találta volna ki az összes ellőtt jobbhere tombolna,mekkora átqrás a dolog 23 milliárdocskáért...Hazaárulás és a megy csak ezeknek a moszkovitya talpnyalóknak.hazudozás
qccqccqcc
2014. január 30. 17:38
IS!!!!!!!!!! hazudik.
sasadi
2014. január 30. 17:20
Ennyi ballib kommentelő egy rakáson! Persze nagyon jól esik az akol melege. Úgyanígy mérték a munkanélküléségi és foglalkoztatási adatokat az elkúrók alatt is, mint most. Persze az más volt! Virágzott a gazdaság, ugrott a pannon puma és minket irigyelt fél Európa. Persze közben egy évben sem sikerült kikerülni a túlzott deficit eljárás alól, 50%-ról 80%-ra nőtt az államadósság, a csődtől csak a nagy IMF hitel mentett meg bennünket stb. De ezek ne zavarjanak benneteket! Mantrázzátok csak a ballibák elcsépelt érveit! Az emberek józanabb (remélebb nagyobb) része, tudja, hogy kire kell szavazni ahhoz, hogy a "Haza fényre derül"-jön.
gudmen
2014. január 30. 17:07
http://index.hu/kulfold/2014/01/30/ot_evet_kapott_a_volt_roman_miniszter/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!