ATV: Nem elszólás volt az „idegenrendészeti eljárás”

2014. január 24. 09:38

Az ATV talált egy hangfelvételt, amelyen Szakály Sándor következetesen kifejtette a deportálással és „idegenrendészeti eljárással” kapcsolatos véleményét.

2014. január 24. 09:38

Ehhez még Hiller Istvánt is megkérdezték, aki szerint semmilyen létjogosultsága nincs a Veritas Történetkutató Intézetnek, ott az MTA, azt kellene inkább támogatni.

Szakály egy 2013 márciusában rendezett vitaesten úgy fogalmazott: „Itt idegenrendészeti dologról van szó, bár jól hangzik a deportálás.”

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mantelman
2014. január 25. 10:28
Ennek az egésznek akkor lenne értelme, ha a zsidók integrálódni akarnának, de a zsidó vezetők az elkülönülést gerjesztik. Szerintem abba kellene hagyni a történelmünk zsidó szemüvegen történő értékelését. Izrael sem engedi meg senkinek, h saját szempontjuk szerint propagálják az, egyik háborúból a másikba csöppenő kis ország, történelmét.
Senye Péter
2014. január 25. 09:43
"Ha kezembe adtok a legbecsületesebb ember által írt hat sort, találok benne valamit, ami miatt fel lehet akasztani." (Richelieu) Aki keres, az talál most is.
kamasuka
2014. január 25. 09:18
A Hálózat akcióban?
packó_
2014. január 25. 09:17
Szakály Sándor elmondta a szakmai véleményét. Ezért keresztre feszítik. A tudomány nevében. Az a tudomány, amelyet a libsik művelnek, a többieknek meg kuss? Amúgy szép volt az is Hillertől: " A Mesterházy kormány". Haha, ez nem csak gonosz, de hülye is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!