Fidesz: A szocialisták csak mélyíteni tudták a szegénységet

2013. december 01. 17:55

A Fidesz szerint a szocialisták csak mélyíteni tudták a szegénységet, pedig lett volna bőven alkalmuk arra, hogy küzdjenek a szegénység ellen.

2013. december 01. 17:55
A nagyobbik kormánypárt vasárnapi közleményében így reagált Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára, aki sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány nem a szegénység, hanem a szegények ellen küzd.
 
A Fidesz közleményében azt írták, hogy a szocialisták kormányzása alatt a munkanélküliség megduplázódott, a fizetéseket magas adókkal sújtották, a rezsiárakat tizenötször emelték, a gyermeknevelést nem segítették, a nyugdíjakat csökkentették, a családokat devizacsapdába taszították.
 
Ma a családok megélhetését adócsökkentés, rezsicsökkentés, egyre bővülő foglalkoztatás, családi adókedvezmény, béremelési programok, nyugdíjemelés és otthonmentő intézkedések segítik – olvasható a Fidesz közleményében.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. december 02. 11:05
"Fidesz: A szocialisták csak mélyíteni tudták a szegénységet" Így igaz! Még az Audi nyócasokat is elvették a rájuk, meg a fideszre szavazó proliktól.
bigyomail
2013. december 02. 10:49
"A Fidesz közleményében azt írták, hogy a szocialisták kormányzása alatt a munkanélküliség megduplázódott, a fizetéseket magas adókkal sújtották, a rezsiárakat tizenötször emelték, a gyermeknevelést nem segítették, a nyugdíjakat csökkentették, a családokat devizacsapdába taszították." Vicces, de szórakozáséból nézzük végig az állításokat. 1. "a munkanélküliség megduplázódott," nem tudom, hogy megduplázódott-e, de a mostani kormány is csak az utóbbi időben tud pozitívat felmutatni egy szimpla statisztikai trükkel. 2. "a fizetéseket magas adókkal sújtották" Ja. Átlag 50%-al. Most ez már csak átlag 50% 3. " a rezsiárakat tizenötször emelték," A mostani is emelésekkel kezdett. De igazuk van nem szabadna a mindenkori kormányoknak beleszólnia a rezsi árába, hogy ilyen többet ne történhessen meg. 4. "a nyugdíjakat csökkentették" Valamint emelgették, mint a mostani kormány a választások előtt. "Szavazat szok occo kici" elv mentén. 5. " a családokat devizacsapdába taszították." Konkrétan emlékszem, amint MSZP-s önkéntesek berángatták az embereket a bankokba és kényszerítették a devizahitelek aláírására. Azt is tudja a szóvivő, hogy ki alatt szált el az árfolyam nagyon?
liberálzöld.
2013. december 02. 10:16
A Fidesznél jobban senki sem mélyítette a szegényíséget. De kit érdekel ez? Enyveskezű teves banda. Sokkal többet és pofátlanabbul lopnak, mint a komcsik valaha.
tatka46
2013. december 02. 09:01
A Fidesz meg duplázott, ők gazdagodtak a szegény meg szegényebb lett. A szivük az rohadjon meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!