Zsidó-muzulmán összefogás a szegényekért

2013. november 18. 11:35

Csenyéte lakóinak megsegítésére fogtak össze muzulmán és zsidó szervezetek.

2013. november 18. 11:35

Most Csenyétén, egy borsod megyei zsákfaluban adományoztak közösen muzulmán és zsidó szervezetek. Ez már a második alkalom, amikor a Magyar Iszlám Közösség és a Mazsihisz ifjúsági csoportja élelmiszert oszt egy elmaradott községben.

A csenyéteiek elmondták, a faluban óriási a szegénység, sok a gyerek és csak keveseknek van munkája. Egy anyuka szerint a most kapott élelmiszer egy hét alatt el is fog fogyni náluk.

Az ötlet egyébként Amerikából származik, ott már régóta együttműködnek a rabbik és az imámok a szegények megsegítésére.

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2013. november 19. 16:14
Az azért jellemző, amikor a fickó kezében két pár női cipővel, azt mondja, hogy jó lesz vele tüzelni. Még véletlenül sem ötlik fel benne, hogy odaadja olyannak, akinek jó a lábára és kellene neki. Nagyon megszokták, hogy ők azok, akik mindig csak kapnak.
LILÁS
2013. november 19. 07:29
http://index.hu/video/2013/11/18/pankraciova_fajult_ruhaosztas_csenyeten/ itt az igazi videó!Pompás!mszpés az egész falu!-))
daniel1992
2013. november 19. 07:12
http://index.indavideo.hu/video/Pankraciova_fajult_ruhaosztas_Csenyeten?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer Erről miért nem számolt be az rtl? hiteles tájékoztatás nuku??!!!
thymian
2013. november 18. 17:15
Ezek rasszisták, hogy csak a cigány szegényeket segítik? Éheznek a gyerekek, mondja ez a vágásra érett példány. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DzgiPuVxy_k Talán nem kéne előlük elzabálni az élelmet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!