Jobbik: A Fidesz is hamisított bizonyítékot

2013. november 04. 12:40

Dúró Dóra szerint nem igaz Rogán Antal azon állítása, hogy a bajai videóval először keveredik bizonyítékhamisítási ügybe egy parlamenti párt. A jobbikos politikus felidézte: 2010-ben egy fideszes aktivista készített álfelvételt arról, hogyan készített adatbázist a választókról az MSZP.

2013. november 04. 12:40

Dúró Dóra hétfői sajtótájékoztatóján közölte: a bajai választás után nyilvánosságra került videóról Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője úgy nyilatkozott, hogy a rendszerváltozás óta először keveredik bizonyítékhamisítási ügybe egy parlamenti párt.

A jobbikos képviselő levetítette azt a 2010 áprilisában nyilvánosságra került felvételt, amelyen egy eltorzított hangú férfi arról beszél, hogy az MSZP központi online-adatbázist állított fel, amelyben a választópolgárok személyes adatait folyamatosan gyűjti és kezeli. Ezután ismét levetítették a videót az azon szereplő férfi hangjának eltorzítása nélkül. A szóvivő elmondása szerint közismert, hogy a videón Kádár Tibor, a Fidesz aktivistája szerepel mint az MSZP állítólagos aktivistája.

Tehát nem egyedüli eset, amit a MSZP elkövetett Baján. A Fidesz és az MSZP egyaránt nemtelen eszközöket használt a választások megnyeréséért, mert a hatalom megszerzéséért bármire képesek – mondta Dúró Dóra.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. november 04. 17:20
Jobbik az mszp csicskása.
Senye Péter
2013. november 04. 16:37
A bajai ügyre az MSZP vezetői azonnal rácsaptak, ettől lett nagyon kínos számukra az ügy. De le kell vonni minden pártnak a tanulságot, hogy kis stikliket ne engedjenek meg saját köreiken belül sem.
megmondtam előre
2013. november 04. 16:10
A náci fideszesek soha nem csalnak,soha nem hazudnak,és főleg nem lopnak.Aki mást mond az egy liberálbolsevik hazudozós féreg.
DezInf
2013. november 04. 15:05
A választások csak nemtelen eszközökkel, x-ek végtelen halmazával nyerhető meg. Persze ez csak elmélet, mert csak a fidex győzhet. Hamisítások nélkül, kétharmados törvénnyel:) Minek ez a cicaharc, ha már megírták az ítéletet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!