Ángyán: A politikát behálózta a maffia

2013. november 19. 09:35

Ángyán József szerint elkeserítő, hogy a Fidesz és az MSZP tagjai nem hajlandóak létrehozni vizsgálóbizottságot az ezer milliárdos adócsalás ügyében. Úgy gondolja, hogy a politikát behálózta a maffia.

2013. november 19. 09:35

Ángyán József független képviselő szerint elkeserítő az, hogy a Fidesz-KDNP és az MSZP országgyűlési képviselői nem írják alá egy ezer milliárdos közkasszára vonatkozó csalás kivizsgálását célzó vizsgálóbizottság felállításának kezdeményezését. Ángyán számára ez arra utal, hogy egységes maffiahálózat irányítja a háttérből a politikát. Szerinte néhány gazdasági érdekcsoport bekerítette az államot és a politikát. A Fidesz és az MSZP ugyanannak a maffiahálózatnak a délelőttös és a délutános kiszolgálóműszakjaként minősíthető, ahol nem a közjóért folyik a versenyfutás, hanem a gazdasági érdekháló kiszolgálásáról – fogalmazott a volt államtitkár.

A politikus elmondta: az ezer milliárd forint öt év teljes vidékfejlesztési támogatásával azonos összeg. Szerinte a reakciók ismerősek a kormány részéről is, akik ugyanazt mondják, mint a földalaphoz beérkező panaszok esetén: Kivizsgáltam, de nem találtam semmit.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. november 19. 23:02
Ezt hozta nekünk a 2/3.magyar politikusoknak nem szabad 2/3 ot adni mert fingjuk sincs arról hogyan szabad használni azt.A fidesz értelmezésében a 2/3=miénk az ország.Azt csinálunk,amit akarunk.De a magyaroknak még sokat kell tapasztalni ezügyben,mert jövőre is a fideszt szavazzák meg.
wartog
2013. november 19. 19:23
60 éve kisöpörték az arisztokráciát az országból, most valakik összelopkodták amit lehetett és megpróbálják törvényessé tenni a milliárdokat.Csak egy kérdés!Mi lesz ha erre is ráun a csóró, akinek nem jut, nemhogy Ferrarira de kiflire sem.Ekkora tehetségbeli különbség azért nincs ezt lássuk be.Valami ganéság zajlik, akárhogyan is kozmetikázzák.Tehát mi lesz, ha netán egy szélsőséges helyzetből adódóan a hamualatt zajlóparázs fellobban és az összes újgazdagot megmérik?Hm?
kérdés
2013. november 19. 18:22
Azt tapasztaltam, hogy annál erősebb társadalmilag egy ország, minél inkább tartósabb/biztosabb a pénzeszsákjaik polcrendszere. Átvitt értelemben is. A gazdasági stabililitást adhatja külső tőkés is (hiszen ők is csak adóelőnyöket keresve változtatnak lakó-, telephelyet), a politika viszont hűen tudja tükrözni, mekkora gazdasági érdek lehet a háttérben. Lehet ezt maffiának is nevezni, de lehet szövetkezésnek is, akkor, amikor a báránkák legelőjét jól karban is tartják, kártevők ellen óva vigyázzák. Lehet, hogy két v-vel kellene írni? Mindenesetre, ha nem lehetne milliárdokat innen leszajkatani, akkor már régen rossz lenne ángyomnak-sógornak, komámnak, hiszen a tar földön, vagy sziklák között kéne meghúzniuk magukat éjszakára, miközben naphosszat csak ivóvíz után kurkásznak.
Arivistus
2013. november 19. 18:08
Egyre valószínűbbnek tartom a Fidesz-MSZP 70:30-as rendszer létét :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!