Karácsony Gergely pert indít Rogán Antal ellen

2013. október 04. 14:38

Az Együtt‒PM színeiben politizáló Karácsony Gergely személyiségi jogi pert indít Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője ellen, akitől. Az Együtt‒PM politikusa sajnálja, hogy első személyiségi jogi perét Rogán ellen kell indítsa, de szerinte nem állják meg a helyüket a Fidesz-frakcióvezető csütörtöki kijelentései.

2013. október 04. 14:38

A független képviselő pénteken az MTI-nek azt mondta, hogy elégtételt és kártérítést vár Rogán Antal csütörtöki kijelentései miatt. A Fidesz-frakcióvezető valótlanságokat állított, amikor arra utalt, hogy ő az egyik előkészítője lett volna a Magyar Szolidaritás Mozgalom vasárnapi rendezvényén a szoborledöntési akciónak ‒ véli Karácsony.

Azt is hamis állításnak nevezte, hogy végig jelen volt az eseményen. Kiemelte, hogy amikor a résztvevők elindultak a Terror Háza Múzeum felé a Lánchídon keresztül, akkor ő nem a tömeggel együtt az úttesten, hanem a járdán sétált, ráadásul azt is csak a pesti hídfőig, mert ott másfelé fordult.

Hangsúlyozta, hogy az állítások azt a látszatot keltik, mintha azonosult volna az akcióval, pedig korábban többször is kifejtette, hogy az sokkal radikálisabb volt az ő személyes ízlésénél. Végül azt mondta: nagyon sajnálja, hogy élete első személyiségi jogi perét éppen Rogán Antal ellen kell indítania, mert a politikai nézetkülönbségek ellenére eddig személyes viszonyuk jó volt, ráadásul egyetemistaként ugyanannak a Széchenyi István szakkollégiumnak voltak a tagjai.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. október 04. 18:12
Ott se tetszett lenni. Nem tetszik az együtt-pm-szolidaritas szövetség tagjának lenni. Tudjuk.
Laibach
2013. október 04. 17:32
Sokkal korrektebb volt amikor régen párbajoztak.Akkor legalább valamlyik ott hagyta a fogát, és nem mérgezte tovább a levegőt. Nem volt pöcsölés mint mostanság.
elfelejtette
2013. október 04. 16:56
Klintonné csókolom, muszáj volt pont ezekbe a kontraszelektált retardáltakba fektetni? Inkább a kutyafitnesz.
justiceforhungary
2013. október 04. 16:22
''Azt is hamis állításnak nevezte, hogy végig jelen volt az eseményen. Kiemelte, hogy amikor a résztvevők elindultak a Terror Háza Múzeum felé a Lánchídon keresztül, akkor ő nem a tömeggel együtt az úttesten, hanem a járdán sétált, ráadásul azt is csak a pesti hídfőig, mert ott másfelé fordult.'' Szoborgyalázó Karácsony !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!