Így nyúlta le a dohányt a Fidesz az MSZP szerint

2013. október 19. 11:33

Rövid videókkal igyekszik bemutatni „A Fidesz igazi arcát” az MSZP.

2013. október 19. 11:33

Azt ígérték, figyelni fognak az emberekre. De mással vannak elfoglalva” – ezzel a szöveggel indul a  „Trafikmutyi – avagy ahogy a Fidesz lenyúlta a dohányt” című, kizárólag feliratokból, illetve fideszes politikusok fotójából álló videó. A közel 2 perces felvételben az MSZP azt igyekszik megmutatni, hogy szerintük mi volt a „trafikmutyi” módszere, kik voltak annak haszonélvezői, kiket tettek vele tönkre, illetve szerintük kik a felelősök érte. A teljes történetet pedig az egyenesen.hu oldalon ígérik.

Az MSZP készített még két, ehhez hasonló felépítésű videót Földmutyi, illetve Nyugdíjlenyúlás címmel.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. október 20. 09:40
A szerencsétlen elvtársakat ilyen házimozikkal etetik? Ennyire tán még ők sem hülyék persze, aki az MSZP-re tud szavazni annak komoly mentális zavarai vannak....
kukagyerek
2013. október 19. 17:42
Szar egy helyzet! A jobboldali komcsik, nem vették be a baloldali ikertesókat a mutyiba. Vagy mégis?
kamasuka
2013. október 19. 16:51
Trafikmutyi, mi? Meg az apátok fasza! http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/celt-tevesztett-tuntetes-1177438
cutcopy
2013. október 19. 16:22
„Azt ígérték, figyelni fognak az emberekre. De mással vannak elfoglalva” Ti vagytok mindig mással elfoglalva, elsőként mások lejáratásával, de ne gondoljátok hogy ennyikével majd automatikusan ti lesztek megszavazva, mert ti már lejárattátok magatokat..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!