Az LMP tisztán látna a MOL‒INA-ügyben

2013. október 09. 08:33

Szél Bernadették vizsgálóbizottságot hoznának létre, hogy kiderüljön, miként szerzett részesedést a MOL az INA-ban.

2013. október 09. 08:33

Az LMP tisztán szeretne látni a MOL‒INA-ügyben, éppen ezért parlamenti vizsgálóbizottságot hoznának létre ennek kapcsán. Szél Bernadett, Osztolykán Ágnes és Schiffer András a parlament folyosóján ehhez gyűjtött aláírásokat képviselőtársaitól.

Vigh László fideszes képviselő arra hivatkozott, hogy pártja még nem alakította ki egységes véleményét a kérdésben, a szintén kormánypárti Kucsák László is csak magyarázkodott, de alá nem írt. Koszorús László (Fidesz) szerint „ez fontosabb ügy”, mint hogy a folyosón írja alá. Pálffy István (KDNP) csak annyit mondott, hogy nem írja alá. Ugyanakkor a szocialista Garai István Levente a nemzet érdekére hivatkozva aláírta az ívet. „Erre szoktam mondani, hogy a betegek érdekében vagy a nemzet érdekében bárkinek a popsiját kinyaljuk vagy szétrúgjuk. Attól függ, hogy mi az alapvető téma” ‒ mondta az MSZP országgyűlési képviselője.

Szél Bernadett elmondta, hogy összesen két aláírást tudtak összeszedni, de volt olyan képviselő, aki azt mondta, hogy ha a frakció úgy dönt, akkor megkeresi az elempéseket és aláírják a vizsgálóbizottság alapítására vonatkozó kérelemhez szükséges aláírási ívet.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lutra
2013. október 09. 22:54
Bettikét valaki döntse már meg, hogy elnyugodjon végre.
várúr
2013. október 09. 15:54
Két aláírást sikerült összegyűjteni. No comment.
bsandor
2013. október 09. 15:01
látna,hetne,hatna,dadogna,vetkőzne, képviselő lenne,mondjon mán valamit amire érdemes figyelni
perszekutor
2013. október 09. 11:52
==Az LMP tisztán szeretne látni a MOL‒INA-ügyben. Szél Bernadették vizsgálóbizottságot hoznának létre.== Ha ez a kis pónilófejű tisztán látna akkor a konyhában kevergetné a rántást és slussz. Ilyen szerencsétlenek sokasága "alkotja" a magyar parlamentet. Pfúj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!