Fidesz: A baloldal felelős az ország elleni „rezsieljárásért”

2013. május 10. 15:07

A Fidesz szóvivője szerint Magyarország ellen nem túlzottdeficit-, hanem rezsieljárás zajlik, ami „a baloldal hathatós közreműködésének köszönhető”.

2013. május 10. 15:07

Zsigó Róbert pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: miután a jelenlegi kormány világossá tette, nem a családok megszorításában gondolkodik, hanem a multinacionális vállalatoktól kér nagyobb áldozatvállalást, folyamatosan „szakmainak álcázott támadásokat” kell elviselnie az Európai Unió testületeitől. „Most is nyugodtan elmondhatjuk, hogy az a szakmainak álcázott eljárás, amely velünk szemben folyik, nem túlzottdeficit-, hanem rezsieljárás” – fogalmazott, hozzáfűzve, hogy ez „a magyar baloldal hathatós közreműködésének köszönhető”.

A szóvivő szavai szerint a „maffiabaloldal” – amely az alvilággal is hajlandó volt lepaktálni, ha a választások megnyerése érdekében erre volt szükség – a 2014-es választási kampányában is a Magyarország elleni indulatok felkorbácsolására játszik majd. Példaként kifejtette: Mesterházy Attila, az MSZP elnöke zárt körben arról beszélt, hogy pártja a külföld hathatós támogatására számít a kormányváltásban, az egyik szocialista európai parlamenti képviselő pedig azt mondta, a magyar rezsicsökkentés káros lehet a szolgáltatók profitjára. Emellett a napokban Bajnai Gordon külföldi újságírók előtt tarthatatlannak nevezte a rezsicsökkentést – idézte a volt miniszterelnököt Zsigó Róbert. Mint fogalmazott: „ugyanazokkal állunk szemben, akik a Gyurcsány-Bajnai-korszakban is a külföldi érdekeket képviselték”.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2013. május 11. 07:57
Kiváncsi lennék arra, hogy a balos propagandisták hogyan tudják összehozni a 4 millió szegénységben élőről szóló, és a rezsicsökkentés elleni kampányukat..Egyszerre... Úgy értem, minden szégyenérzet nélkül képesek-e rá.
Hober Marlow
2013. május 11. 07:44
Én sem szeretem az agyonhasznált szavakat (rezsi, maffia, mutyi stb.)bármelyik oldalról is szajkózzák azokat. Viszont egyértelművé kell tenni (mert valóban sok az agyhalott és aki csak annak teszi magát miközben simán gazember), hogy a jelenben magát demokratikus ellenzéknek, baloldalnak, liberálisnak nevezett férgek juttatták el egy olyan mélypontra az országot, ahonnan borzasztó nagy melóval lehet csak kiásni magunkat és akkor még mindig csak a felszínre kerülünk. Mindezt NEM a személyek, családok megfingatásával, (SZJA)hanem a fogyasztás adóztatásával (ÁFA) /mert ott dönthetek, hogy takarékoskodom, vagy nem/ illetve az egyébként monopolhelyzetben lévő hitelintézetek (bankok) és nagyszolgáltatók (víz, enegia ... )hasznának megcsapolásával kívánja elérni a jelenlegi kormány. Korántsem tökéletesen, sőt időnként bosszantó dilettantizmussal és pocsék kommunikációval. De a lényeg: a velejéig rohadt kommunista-liberális arisztokráciának semmi helye még a kipufogó közelében sem, nemhogy a kormánykeréknél! :D
next mindig élni fog 7
2013. május 10. 21:30
Hová tűntek a jobbos kommentelők? Ahogy olvasom, eltévedtek, vagy elvesztek az éterbe! Mi történt? Pártfordulat, vagy nincs mit félremagyarázni? Maradt az Ordenáré, soma és még néhány kisebb súlyú birka! Jól állunk! Fordulásban van a kocka!
pierre bayle
2013. május 10. 20:26
Jézusom, OrangeOrderen és nyugdíjas tanár úron kívül aligha van, aki ezt beveszi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!