Ceglédi: Nem tudják, hogyan működik egy fiatal

2013. április 13. 14:09

Ceglédi Zoltán szerint deres halántékú kereszténydemokrata lehetett, aki kitalálta az EMMI táncos párválasztót meghirdető programját.

2013. április 13. 14:09

Olyan ez, mint amikor az osztálykiránduláson az osztályfőnök nem találja a szerepét és meg akarja győzni a diákokat, hogy tegyék be a kazettáját, miközben mindenki néz rá szomorúan, hogy mp3-ban kellett volna hozni – jelentette ki Ceglédi Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az EMMI legújabb ötletéről, mely szerint táncos párválasztó programokat szerveznének több nagyvárosban. A politikai elemző szerint arról is szó lehet, hogy a Fidesz felfigyelt rá: „elvesztette fiatal támogatóinak nagy részét”, és így próbálja őket visszaszerezni.

Ceglédi szerint „komoly kommunikációs hibát vét ismét a párt”, a „párhuzamos valóságuk” pedig egyre messzebb kerül a hétköznapoktól. Az elemző szerint, ha valódi problémára is reflektálnának, akkor is „deres halántékú kereszténydemokrata lehetett, aki ezt kitalálta”, Ceglédi szerint pedig fogalma sincs a célközönségről. Ugyanakkor pozitív példát is hozott az elemző: szerinte a Design Terminal ötlete jó volt, az jobban reflektált arra, „hogy egy fiatal hogyan működik”. Ceglédi szerint érdemes emlékezni az államadósság csökkentéséért szervezett koncertre – mint mondta, az ilyesmiből most is „nagy pofára esés lehet”.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palutcaifiu
2013. április 15. 10:48
"ne olvass mandineres kommenteket mert csak felbasz, ne olvass mandineres kommenteket mert csak felbasz, ne olvass mandineres kommenteket mert csak felbasz"
Claypool
2013. április 15. 00:52
Nem mindegy , ki találta ki? A Pázmányos csajok istenien kefélnek! Ez a lényeg , minden más csupán körítés! :))
narmer
2013. április 14. 21:49
Most néztem egy mp-ig az RTL-en az Éjjel nappal Budapest előzetesét.Két bige hosszan csókolózott egymással. Ez a helyes út az ismerkedéshez Czeglédikém, csókolom.
antioxi
2013. április 14. 20:59
Eléggé avittnak és tánciskolásnak tűnik ez az akármiféle párválasztó, de azért lehet sikere is. Várjuk ki a végét, nem kell előre károgni az őszes halántékról. (Az pedig legyen Ceglédi keresztje, hogy ő zsidó-:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!