Fidesz: A szegényeknek tettekre lett volna szükségük a baloldaltól

2013. március 06. 20:17

A Fidesz parlamenti frakciója szerint a szegénységben élőknek nem nyilatkozatokra, hanem cselekedetekre lett volna szükségük a baloldaltól.

2013. március 06. 20:17
A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselőcsoportja az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt és a Magyarországi Szociáldemokrata Párt esélyegyenlőségről és mélyszegénységről aznap közzétett nyilatkozatára reagált. Az ellenzéki egyeztetés részvevői a dokumentumban kiemelték az emberi méltóság védelme, a szegénység elleni küzdelem, az oktatás, valamint a leszakadó és hátrányos helyzetű csoportok felzárkóztatásának fontosságát.
 
A Fidesz-frakció közleménye szerint a szocialistáknak nyolc évük volt a kormányzásra, arra, hogy tegyenek a szegénység ellen. Ehelyett elmélyítették a szegénységet, cserbenhagyták a családokat, a tartósan álláskeresőket, a devizahiteleseket, a munkavállalókat. A béreket magas adókulccsal sújtották, a gáz árát megháromszorozták – sorolták. „A baloldal a mélyszegénységben élő cigányság helyzetét is csak kampányok idején veszi elő” – tették hozzá.
 
Mint hangsúlyozták, Magyarország nem kér többet a baloldal „szegénységnövelő politikájából”. A Fidesz ezzel szemben csökkenti a rezsit, anyagilag támogatja a gyermeknevelést, az álláskeresőknek munkát, a munkavállalóknak Európa egyik legalacsonyabb adókulcsát kínálja – írták a közleményben.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
devlaci2
2013. március 07. 10:00
Az egykulcsos adórendszer az a szegényeknek és a középosztálynak kedvez (ami már lassan nincs is), mert feldobja őket a tény, hogy a gazdagok nincsenek megkülönböztetve, nincs velük kivételezés, hisz ugyanannyi adót fizetnek mint az a család, anelyik aprót keresgél a kabátzsebekben, hogy kenyeret tudjon venni . http://tabloidschmuck.blogspot.hu/2013/03/a-fidesz-es-szegeny-emberek.html
kukagyerek
2013. március 07. 08:42
"..hanem cselekedetekre lett volna szükségük a baloldaltól." Olyan jelképesekre, mint amilyennel a finesz kábítja a birkáit!
trabantkombi
2013. március 06. 22:24
Hogy rohadna meg az egész fideszmp és aljas ügynökkormány a saját gennyes szarában! Mocskos takonygecik! 2014!!!!!!!!!!
=nessuno=
2013. március 06. 21:34
Szerencsére nem a baloldal van kormányon három éve. Lehet orvosolni a múlt hibáit, cselekedni!;) Nem visszamutogatni, mert az olyan gyerekes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!