Feljelentést tesz a Fidesz a „székházfoglalás” miatt

2013. március 13. 15:46

Feljelentést tesz a Fidesz ismeretlen tettesek ellen a budapesti, Lendvay utcai pártszékház udvarának múlt heti elfoglalásánál történtek miatt.

2013. március 13. 15:46

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján közölte, azért tesznek feljelentést, mert a tüntetők megtámadták a kormánypárt székházát, erőszakosan behatoltak az épületbe, betörték az ajtót, az üveget, felmásztak az erkélyre, megrémítve mindezzel az ott dolgozókat. A szóvivő kirívónak nevezte a történteket, mint fogalmazott, a demokratikus intézményrendszert támadták meg.

A Fidesz-székház udvarát múlt csütörtökön elfoglaló tüntetők az alaptörvény negyedik – azóta már megszavazott – módosítása ellen tiltakoztak.

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. március 13. 21:23
Nem elfelejteni: a PTK még/már módósítható! (2/3!!) "Ha a cselekmény a Fidesz széhkáz ellen irányul, akkor 2-től 5 évig terjedhető, kötelezően letöltendő..." Ennyit kell megtenni, mielőtt indul a tárgyalás.
tapsihapsi
2013. március 13. 20:06
miért tesz feljelentést? mert nem fogadták el a nyamvadt sütiket???? szép kis hely ahol egyszer sütivel kínálnak utána feljelentenek...
kldsh
2013. március 13. 19:05
A 10 évet ült gyilkos is fel kell jelenteni, mivel önbíráskodott!!!
kldsh
2013. március 13. 19:02
Figyeszes baromság, jellemző!!Ostoba, buta emberekből okos sosem lesz, de hülyülni rohamosan tud.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!