Safarov-ügy: Navracsics lelkiismerete tiszta

2012. szeptember 21. 10:24

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter az M1 Ma reggel című műsorában beszélt az azeri gyilkos kiadatásáról is.

2012. szeptember 21. 10:24

Navracsics Tibor elmondta, hogy az ő felelőssége az eljárás jogszerűségére vonatkozott, amit eddig még senki nem vitatott. Szerinte az eljárást egészen pontosan nem is kiadatásnak, hanem büntetésvégrehajtás átadásának kellene nevezni.
Megismételte Orbán Viktor kijelentését is, miszerint kormányzati döntés született, „ahol minden tárca a maga részét és a maga szempontjait hozzáadta” – olvasható az atv.hu-n.

A politikus elismerte, hogy az örmény-azeri konfliktusba Magyarország egy rossz politikai döntés eredményeként csöppent bele. A miniszterelnök-helyettes szerint sokat javítana az Örményországgal kialakult viszonyon, ha Magyarország is elismerné az 1915-ös örmény népírtást. Arra a felvetésre, hogy az Országos Örmény Önkormányzat szerint Navracsics felelős a történtekért, a miniszter elmondta: „nekem tiszta a lelkiismeretem az ügyben”.

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. szeptember 21. 12:21
„nekem tiszta a lelkiismeretem az ügyben” Logikus. Te csak a sötét nagyúr akaratát hajtottad végre nem számít, hogy ezért magyar zászlót égettek. Mivel korábban sem szégyellted magad így már fel sem teszem a kérdést. Csak továbbra is annyit kérek ne menj diákok közé...
red label
2012. szeptember 21. 12:03
Csak a kommunisták lelkiismerete, nem tiszta, most 56-os forradalmat akarják, kiforgatni, az ő száj izűk szerint, a komcsiknak semmi sem, szent!
Ald0 Raine hadnagy
2012. szeptember 21. 11:59
"Navracsics lelkiismerete tiszta" Van neki olyan?
Stigma
2012. szeptember 21. 11:29
"Szerinte az eljárást egészen pontosan nem is kiadatásnak, hanem büntetésvégrehajtás átadásának kellene nevezni." Lehetne... ha azeri garanciával zárták volna ki az egyéni elnöki kegyelmet, amit a sokat hivatkozott 83. évi egyezmény 12. Cikke is tartalmaz. De nem tették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!