Fidesz: Schiffer vádaskodás helyett tegyen feljelentést

2012. augusztus 03. 16:50

A debreceni labdarúgó-stadion építésével kapcsolatos közbeszerzési eljárást úgy írták ki, hogy teljes mértékben betartották a vonatkozó szabályokat – közölte a Fidesz parlamenti frakciója pénteken.

2012. augusztus 03. 16:50

A kormánypárt képviselőcsoportja közleményében leszögezte: ha bárki törvénytelenséget gyanít, akkor annak kötelessége feljelentést tenni, „minden más esetben véleménye csupán vádaskodás, rosszindulatú politikai támadás”.

Schiffer András, az LMP országgyűlési képviselője pénteken Budapesten azt közölte: az LMP a helyi gazdaság fejlesztésére költené azt a 14 milliárd forintot, amelyet a kormányrendelettel kiemelt beruházássá nyilvánított debreceni Nagyerdei Labdarúgó Stadionra szánnak.

A képviselő, aki a létesítményt a sajtótájékoztatón folyamatosan „Kósa-stadionnak” nevezte, azt mondta, hogy a beruházások kiemeltté nyilvánítása gyengíti a közösségi ellenőrzés és az állampolgári részvétel lehetőségét, miközben fokozza a kormányra nehezedő korrupciós nyomást. Schiffer András egyúttal megismételte korábban többször is hangoztatott álláspontjukat, miszerint hatályon kívül kellene helyezni a kiemelt beruházásokról szóló törvényt.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 04. 11:10
Schiffer már több feljelentést nem fog tenni. Böszmével is megjárta, megbánta, mint a kutya, amelyik 7-et kölykezett.
szkeptikus
2012. augusztus 04. 10:36
Schiffernek abban igaza van, hogy most elsősorbsn munkahelyekbe (és kiművelt emberfőkbe) kellene beruházni, a Kossuth tér átépítése, stadionok, stb. látványberuházások várhatnak még egy kicsit.
cigi
2012. augusztus 04. 08:26
Ki ez a siffer?Hogy aggódik!Csak ő meg a fajtája ne aggódjon magyarországért meg a magyar emberekért no meg a munkahelyekért. az istenre kérem,már nagyon elég volt belőlük.Olyan SZDSZ szaga van.Nagyon hasonlít KÓKÁRA.
LILÁS
2012. augusztus 04. 07:20
Sígetek Bandi!mert látom a népszerüség növelése végett még az ördögöt is lepipáznád!amit te is tudsz h uniós pénzről van szó és ott minden közbeszerzést ellenöriznek!de ha te nem így látod van papirod tollad vagy telefonod és tessék feljelenteni!Bölcsödéket óvodákat iskolákat szinházakat muzeumokat stb is bekéne zárni mert hasznot nem hoznak csak viszik a pénzt és azt a pénzt is a gazdaságba nyomatni!Kicsit égő az országra nézve h egy csapat 8év alatt 6bajnokságot nyert és egy nemzetközi mérkőzéshez több száz km kell utaznia!Románoknál idén avatták fel az új stadiont!ami 3év alatt megtérül!és az is égő h van 3-4stadión az országban ami alkalmas nemzetközi mérközésre vagy egy normális koncertre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!