Itt a MÁV őszödi beszéde?

2012. június 09. 14:21

A VDSZSZ szerint igen. A szakszervezet és az NFM illetékeseinek pénteki egyeztetéséről készült videó, amelyben szó esik hűtlen kezelésekről, IMF-ről és járatritkításokról is.

2012. június 09. 14:21

„Nekem az a problémám az egésszel, hogy nem biztos, hogy ugyanez a Völner, vagy ugyanez a Főnagy nem fogja azt mondani esetleg szeptemberben, amikor már látszik az, hogy teljesen finanszírozhatatlan a közösségi közlekedés, hogy jó, akkor mégiscsak nem kétpár vonatos megoldást találunk, hanem még további ritkításra, és igenis: vonalbezárásra kerül sor. És nyugodtan rá lehet fogni arra, és ezt egyébként zárt körben elmondta a Völner úr, hogy majd akkor, hogyha lehet kire fogni a vonalbezárásokat, akkor igenis meg fogják lépni. És ez mikor lesz? Amikor az IMF tárgyalások beindulnak, és azt lehet mondani, hogy igen, az IMF az egy büdös, mocskos karvalytőke; azt erőltette ránk, hogy be kell zárni a mellékvonalakat” - hangzik el a videóban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviselőjétől.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GY. F.űegér
2012. június 10. 13:46
A video nyilvánvalóan az ájemef műve.
Biomechanoid
2012. június 10. 08:55
Úgy tűnik, a baloldali emberfélékre adott diagnózisom, - amely szerint az a faj alacsonyabb rendű, a homo sapiens sapiens fordított evolúciójának bizonyítékai - igaznak bizonyult. Basszátok meg, szerencsétlen szellemi éhenkórászok, az állítólagos anyanyelvetek szövegét sem értitek. Miattatok, ostoba korcsok, élhet és virulhat Orbánia. A hangfelvételen beszélő valaki első pillanattól szapulja azt a kormányt, amelyiknek állítólag ő tanácsadója. Folyamatosan többes szám harmadik személyben beszél róluk, miközben, ha ő a kormány megbízottja lenne, többes szám első személyben kellene beszélnie. Ugyanis, amit többedmagammal képviselek, azt "mi képviseljük" és nem "ők képviselik". Mert mi, magyarok így beszélünk, így használjuk csodálatos anyanyelvünket, amely a legteljesebb nyelv a világon. Ellenben ti, kedves homo invertebraticus antihungaricus iudaeus-ok, mindenről többes harmadikban beszéltek, ami magyar.
Claypool
2012. június 10. 08:00
Valóban félkegyelműségre vall,hogy szemben ülve egy csapat bolsevikkal,akik rejtett kamerával a tatyójukban mennek "korrekt" egyeztetésre,és amúgy az anyjukat is eladnák egy kalap szarért,szóval hogy velük szemben ülve "karvalytőkézik" a parasztja.
füst
2012. június 09. 22:44
Mégis, mi rettenetes van ebben a videóban, amitől ennyien felgerjedtek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!