Az Élet Menete – közvetítés

2012. április 15. 16:14

A 10. alkalommal megtartott Budapesti Élet Menete 16 órakor indult a Salkaházi Sára rakpartról, a Fővám tértől.

2012. április 15. 16:14

 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. április 16. 09:35
Megy vonul a bikanyáj.Vezér ürű az élen.minden pártnak megvan a vezér ürüje. "A jól betanult vezérürü hívásra, a pásztor füttyére, vagy nevének kiáltására mindig követte gazdáját. Később → pergőt, vagy nagy → kolompot kötött a nyakába. A juhok természetes adottsága az, hogy mindig követik az elől járókat, megismerik a kolompja hangját, szagát, bégetését. Nyíráskor jellegzetesen vágják le a vezérürü szőrét, a nyakán és a farán gallért és gatyát hagynak." Jól enne ha a nép végre felhagyna a birkacsorda szellemmel.
barom segédmunkás
2012. április 16. 07:17
A hollókauszt vallás!!!
Baal Shem Tov
2012. április 16. 00:00
ÖSSZEFOGLALVA! Nem szükséges itt ez a teátrális menetelgetés. El kell vonulni, aliázni kell véglegesen az 1948 május 14-óta szabad és független demokratikus zsidó nemzetállamba Izraelbe. Ott kell élni és azt kell gyarapítani. Hiszen a zsidóság számára Magyarország a diaszpóra egy galuti állomása. Azért telepedett le itt a zsidóság, mert a XIX. században nem volt önálló állama. Most van! Tehát nem itt kellene vonulgatni, hanem ott szerszámokkal és építeni a saját hazát. Elképesztő és elfogadhatatlan, hogy HERZL TIVADAR fényében, aki megálmodta a szabad Izrael államát, a magyarországi zsidóság még itt teng-leng. Noha, az izraeli állam 1948-as megalakulása óta második-harmadik generációban, már réges-rég ott kellene élniük. Erre nincs semmiféle elfogadható magyarázat. Ez olyan, mintha magyar népviseletbe és bocskaiba öltözött magyarok pl. Hamburgban etnika és kulturális, kisebbségi és egyéb jogaikért siránkoznának, holott ott van a 1500 km-re a hazájuk Magyarország. Kedves zsidó honfitársaim HAZA KELL MENNI! "Mert Cionból jön a Tórah/tanítás, és Jeruzsálemből az Örökkévaló/JHWH beszéde."/ Ézs. 2,3/ http://www.youtube.com/watch?v=-M_dEjjNpBU&feature=BFa&list=UU-YCRAU3KzuFt19wIcxs6QA&lf=plcp Mazel tov
Baal Shem Tov
2012. április 15. 23:56
Elképesztő és elfogadhatatlan, hogy HERZL TIVADAR fényében, aki megálmodta a szabad Izrael államát, a magyarországi zsidóság még itt teng-leng. Noha, az izraeli állam 1948-as megalakulása óta második-harmadik generációban, már réges-régen ott kellene élniük. Erre nincs semmiféle elfogadható magyarázat. Ez olyan, mintha magyar népviseletbe és bocskaiba öltözött magyarok pl Hamburgban etnika és kulturális, kisebbségi és egyéb jogaikért siránkoznának, holott ott van a 1500 km-re a hazájuk Magyarország. Kedves zsidó honfitársaim HAZA KELL MENNI! "Mert Cionból jön a Tórah/tanítás, és Jeruzsálemből az Örökkévaló/JHWH beszéde."/ Ézs. 2,3/ Mazel tov
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!