Szerbia
ÉLŐ
Anglia

MSZP: Kerekasztalt a BKV finanszírozásáról!

2011. november 23. 11:57

Nyílt levélben kezdeményez tárgyalást az MSZP-s Horváth Csaba Tarlós Istvánnal és Orbán Viktorral a BKV finanszírozásának rendezéséről.

2011. november 23. 11:57

Mivel úgy tűnik, a felek nem tudnak megállapodni, az MSZP háromoldalú tárgyalásokat kezdeményez nyílt levélben Tarlós István főpolgármesterrel és Orbán Viktor miniszterelnökkel a BKV finanszírozásának rendezéséről – jelentette be Horváth Csaba, a fővárosi MSZP frakcióvezetője szerdai sajtótájékoztatóján.

Úgy tűnik Orbán Viktor mégsem értette meg, hogy a BKV finanszírozása mekkora probléma a fővárosnak – mondta Horváth Csaba, majd hozzátette: ebben a régióban termelődik a GDP egyharmada, ha az emberek nem tudnak eljutni a munkahelyükre, az óriási gazdasági károkat okoz. A szocialista politikus a tárgyaláson azt a megoldást javasolja majd, amelyet a 2010 áprilisában a kormánnyal kötött, máig érvényben lévő szerződés tartalmaz.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!