Polt alá kerül a katonai ügyészség

2011. szeptember 08. 11:46

A katonai ügyészség 2012-től a korrupcióellenes harc érdekében integrálódik az egységes ügyészi szervezetbe - jelentette be a legfőbb ügyész csütörtökön.

2011. szeptember 08. 11:46

A legfőbb ügyész csütörtökön bejelentette: a katonai ügyészség integrálódni fog az egységes ügyészi szervezetbe fog integrálódni. Polt Péter szerint így a katonai ügyészség által felhalmozott tapasztalatok is segíteni fogják a korrupcióellenes harcot.

2012. január 1-jétől a katonai ügyészség „a magyar ügyészség szerves részeként, attól nem elkülönülve” végzi majd munkáját - magyarázta a legfőbb ügyész. A katonai ügyészség a jövőben a Központi Nyomozó Főügyészség irányítása alatt áll majd. A szervezet nemcsak katonai, hanem más bűncselekmények felderítését, vádképviseletét is ellátja majd.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2011. szeptember 08. 19:59
Orbán füttyentett, Polt trappolt; a "független" ügyészségen lett egy újabb folt.
P.A.
2011. szeptember 08. 13:47
Hm, ez érdekesen alakul. Mi lesz a vége?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!