Orbán az EU bővítése mellett

2011. szeptember 30. 13:32

Az Unió bővítése mellett foglalt állást Orbán Viktor az EU-s kormányfők és a Keleti Partnerség vezetőinek csúcstalálkozóján. Orbán szerint a Keleti Partnerségben részt vevő országok nem a problémát, hanem a megoldás részét jelentik.

2011. szeptember 30. 13:32

Az Európai Unió további bővítése mellett foglalt állást Orbán Viktor az uniós tagországok miniszterelnökeinek, valamint a Keleti Partnerség vezetőinek részvételével megtartott varsói csúcstalálkozó plenáris ülésén - közölte Szijjártó Péter.

A szóvivő közölte: a miniszterelnök felszólalásában emlékeztetett, hogy a közép-európai országokkal szemben is számos kétely merült fel a csatlakozásukat megelőzően. A térség azonban mára az egész Unió növekedésének motorjává vált. Szerinte a Keleti Partnerségben részt vevő országok nem a problémát, hanem a megoldás részét jelentik az EU-nak. Úgy véli, hogy a további bővítés az Unió gazdasági érdeke.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2011. október 01. 21:55
a kedves vezér IQ-ját kéne már bővíteni, mielőtt végképp leszakad az egójától
z.marian
2011. szeptember 30. 16:17
Bővítsék csak... Mintha nem lenne elég problémája így is az impotencia uniójának.
várúr
2011. szeptember 30. 16:08
Most valahogy nem hallom/olvasom a ballib rinyát: elvették Orbántól az EU keleti partnerség konferenciááááát!Úgy elvették, hogy ő a társelnöke.
Soma
2011. szeptember 30. 15:44
Így is elég bő !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!