Helyreigazítás a Szcientológia Egyház minősítése miatt

2011. szeptember 22. 10:38

A Nemzetbiztonsági Hivatal (illetőleg az Alkotmányvédelmi Hivatal) évkönyve egyszer sem sorolta a társadalomra veszélyes vallási mozgalmak közé a Szcientológiai Egyházat.

2011. szeptember 22. 10:38

„Az [origo] Itthon rovatában 2011. 08. 13-án megjelent, A szcientológusokat akarta kigolyózni a Fidesz a hirtelen törvénymódosítással  című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy »a szcientológiai egyházat márpedig évről évre a 'társadalomra veszélyes vallási mozgalmak' között említi a nemzetbiztonsági (2010 óta alkotmányvédelmi) hivatal évkönyve«. Az igazság ezzel szemben az, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal (illetőleg az Alkotmányvédelmi Hivatal) évkönyve egyszer sem sorolta a társadalomra veszélyes vallási mozgalmak közé a Szcientológiai Egyházat. A Magyarországi Szcientológia Egyháztól jó hírneve megsértéséért bocsánatot kérünk.

A hibáért olvasóink elnézését kérjük.”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedves Robi
2011. szeptember 22. 14:11
"A Nemzetbiztonsági Hivatal (illetőleg az Alkotmányvédelmi Hivatal) évkönyve egyszer sem sorolta a társadalomra veszélyes vallási mozgalmak közé a Szcientológiai Egyházat." Elég nagy baj ez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!