Az FRSZ visszautasítja a Fidesz vádjait

2011. június 30. 11:41

A Független Rendőr Szakszervezet szerint a forgalomlassító demonstrációnak - a Fidesz állításával ellentétben - nem volt célja, hogy mások munkába járását akadályozzák, vagy bárkinek sérelmet okozzanak.

2011. június 30. 11:41

A Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) visszautasítja a Fidesz-frakció vádaskodását, a szerdai forgalomlassító demonstráció szervezőinek politikai megbélyegzését - közölte az érdekvédelmi szervezet csütörtökön az MTI-vel. Az szervezet közleményében hangsúlyozta: húsz éves fennállásuk alatt következetesen távol tartották magukat a politikától, és a szerdai országos félpályás útlezárások megtartásával sem tettek mást: akciójukat a munkavállalói jogok védelméért, a korkedvezményes és korengedményes nyugdíjak megóvásáért és az érdemi háromoldalú érdekegyeztetés helyreállításáért hirdették meg. Jelzik azt is, a demonstrációnak nem volt célja, hogy mások munkába járását akadályozzák, vagy bárkinek sérelmet okozzanak.

„Ezzel szemben a Fidesz-frakciót senki nem hatalmazta fel arra, hogy a civilizált világban általánosan elismert jogelveket semmibe véve megvonja a nyugdíjat azoktól, akik azt korábban törvényesen és jóhiszeműen szerezték meg” - írták.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2011. június 30. 14:05
"a forgalomlassító demonstrációnak - a Fidesz állításával ellentétben - nem volt célja, hogy mások munkába járását akadályozzák" Biztos a netforgalmat akarták lassítani de csak később tudták meg hogy az nem az információs sztráda ahol megálltak..
slomovicz
2011. június 30. 13:56
Talán nem tévedek amikor kijelentem hogy a szakszervezetek- élükön az MSZOSZ csatlósai- szövetségesei , a magát baloldalinak nevező rablóbandának. Ott voltak már a régi privatizációnak nevezett szabadrablásnál is és ma is létezik egy balos forgatókönyv amelyben két cél szerepel- belföldön a szakszervezetek alaptalan akciói által politikai destabilizációt előidézni, illetve a külföldi- elvtelen bolsi szövetségesek segitségével, nyomást gyakorolni a polgári kormányra. Mindkét cél , alapvetően naiv alapokon nyugszik. Azt hiszik a balosok- hogy egy kicsit betartunk és akkor ismét mi kerülünk a hatalomba vissza. Nem! Elvtársak , az utolsó nyolc alatt, gyökeresen megváltoztak a körülmények, ez most az elmaradt rendszerváltás ahol ennek a rablóbandának NINCS helye. Itt már nektek nem terem babér.
Csigorin
2011. június 30. 13:46
"következetesen távol tartották magukat a politikától" ismerjuk ez a tipikus seide-seoda alcajat magara huzo libsi mantra. azok szoktak szajkozni akik eloszeretettel tesznek egyenlosegjelet a gyurcsanyi tudatos amokfutas es az uj kormany nehany botor kezdeti lepese illetve gyermekbetegsege koze. menjetek a busba, MINDEN politika, bazzeg. Egy szakszervezet, amely a munkavallalok oldalat kepviseli, hogy a turoba lehetne mar politikamentes? Addig politikamentes amig nem csinal semmit. Amint barmely osztaly erdekeit vedeni kezdi rogton a politikai oldal valamely terfelen talalja magat.
velemeny2010
2011. június 30. 13:11
Igaza van a Fidesznek. Ha mindenki sérelme miatt az utcára menne, megbénulna az ország. Amúgy meg átlátszó, hogy nem akarnak dolgozni. Ha akarnának, akkor a munkahelyen güriznének egész nap a pofázás és a herevere helyett. Abból is látszik, hogy mennyire hülyék, mert ha dolgoznának akkor is az lesz, amit a kormánypártok megszavaznak, ha meg nem, akkor még égetik is magukat! Ha féltenék a munkahelyüket, akkor önként dalolva kussolnának vissza dolgozni! De ezek szerint bőven van munkalehetőség, ha ezt megengedhető nekik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!