Ismét bevezetné a BKV az elektronikus jegyet

2011. április 05. 09:05

Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója támogatná a gyerekek biztonságos tömegközlekedését, a modernebb jegyrendszert, illetve a villamos- és metróvonalak fejlesztését és építését.

2011. április 05. 09:05

Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója támogatná, hogy a fővárosi gyerekek tömegközlekedéssel járjanak iskolába - írja a NOL. Az utazás biztonságát közlekedési kamerák felszerelésével növelnék a járműveken és az aluljárókban. Sokat várnak a közterület-felügyelőktől is: néhány héten belül a közgyűlés elé kerülhet a Fővárosi Közterület-felügyelet hatáskörének kibővítéséről szóló javaslat.

A BKK ismét kísérletet tenne a korábban magas költségeken elbukott elektronikus jegyrendszer bevezetésére. Az előzetes koncepció szerint a kártya a parkolási és behajtási díjak kiegyenlítését is lehetővé tenné, kedvezményekre jogosítana, és jelezné az érvénytelen használatot. Az új rendszertől a jegybevételek növekedését, a vállalat költségeinek csökkenését és a bliccelés visszaszorulását várják.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!