Schmitt lesz a házelnök

2010. május 05. 15:31

Schmitt Pált jelöli az Országgyűlés elnökének a Fidesz. A várakozásoknak megfelelően a párt frakcióvezetőjének Lázár Jánost választották, a KDNP képviselői csoportját pedig Harrach Péter vezeti.

2010. május 05. 15:31

Schmitt Pál úgy fogalmazott: a jelölésnél nagyobb megtiszteltetés nem érheti. Mint mondta, megválasztása esetén alázattal, a legjobb tudása szerint szeretné szolgálni minden képviselő érdekét, aki kész a nemzet érdekében dolgozni. Azt ígérte, hogy az ajtaja mindig nyitva áll majd, nem politikai döntéshozó lesz, hanem a döntések előkészítője, a demokráciát, az egymás iránti tiszteletet kívánja szolgálni.

A Fidesz frakcióvezetője a várakozásoknak megfelelően Lázár János lett, a kereszténydemokratákat Harrach Péter vezeti. A tisztségviselőket együttes, zárt ülésen választották meg a Fidesz és a KDNP képviselői.
 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. május 05. 18:56
Tényleg! Hova lettek az "ősfideszesek"? Kövér, Dajcs Tompi, meg a többiek???
Horizont
2010. május 05. 18:02
Most mi lesz Kövérrel? Azt mondta ha házelnök lesz levágatja a haját és a bajuszát!:)
medve
2010. május 05. 17:03
Én Kövért jobb házelnöknek tartottam volna. A
Kündü
2010. május 05. 16:30
Akkor Kövér lesz a Fidesz elnöke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!