Lendvai megnyomná a vészcsengőt

2010. május 22. 15:14

Aggasztónak tartja a Fidesz országképét Lendvai Ildikó, szerinte mintha egyeseknek a Nagy Testvér országa lenne az eszményképük, ahol a központi hatalomnak több, az állampolgároknak pedig az eddigieknél kevesebb jut információból, ellenőrzésből és szabadságból.

2010. május 22. 15:14

Szombati sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke azt mondta, mintha egyeseknek a Nagy Testvér országa volna az eszményképük, ahol a központi hatalomnak több, az állampolgároknak pedig az eddigieknél kevesebb jut információból, ellenőrzésből és szabadságból. Szerinte ugyanis több benyújtott törvényjavaslatnál megfigyelhető a központosítás és a titkosítás.

Lendvai Ildikó szerint fentiek miatt még nem kell félreverni a harangot, de az elmúlt hét parlamenti tanulságai alapján a vészcsengőt meg kell nyomni. A Wieszt Jánosról nyilvánosságra került felvételről Lendvai Ildikó kijelentette: ha a videó hiteles, akkor Wiesztnek nincs helye a szocialista pártban.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2010. május 22. 22:28
Ezt a becstelen rihonya nembert nem tudja valaki nyugdijazni? Elkepeszto, hogy ez a no meg mindig megszolalhat az Orszaggyulesben.
mefisto
2010. május 22. 22:24
"de az elmúlt hét parlamenti tanulságai alapján a vészcsengőt meg kell nyomni." Nyomjad azt a vészcsengőt! Az Ibinek is hogy bejött. 8D
bmucsai
2010. május 22. 22:22
"Lendvai megnyomná a vészcsengőt " Mint a demokratikus cenzorizmus hiteles képviselője ugyan szájjal megyen előre, de ez már nem az a bráner,így hiába nyomkodja.
Szenzor
2010. május 22. 19:38
Akkor lesznek bajban, ha majd a kormányprogramot kell bírálniuk: egyfelől azt mondják majd, h nem elég konkrét, másfelől meg majd ostorozzák az egyes részleteit. Hogy lehet támadni vmit, ami nem konkrét, ha pedig mégis elég konkrét a bírálathoz, akkor mire hiányolják a részletezést? Ildi nénit többször kéne adni főműsoridőben a nézettebb csatornákon, h a választók folyamatosan emlékezzenek arra, kiktől szabadultunk meg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!