Rendőrség: Hagyó gyanúsítható

2010. április 22. 16:25

A BRFK felvetette, hogy Hagyó Miklós korábbi szocialista főpolgármester-helyettes már gyanúsítható a BKV-ügyben, az ügyészség viszont nem találta kellőképp megalapozottnak a rendőrségi véleményt.

2010. április 22. 16:25

Ihász Sándor fővárosi főügyésznek a Heti Válasz csütörtöki számában megjelent interjújában olvasható hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság már egy hónapja is gyanúsíthatónak találta Hagyó Miklós szocialista ex-főpolgármester-helyettest, azonban az ügyészség visszaküldte kiegészítésre az előterjesztést, a rendőrségi vélemény nem volt kellőképp megalapozva.

A főügyész kijelentette: „A nyomozást végző Budapesti Rendőr-főkapitányság részéről érkezett hozzánk egy előterjesztés, mely szerint Hagyó Miklós gyanúsítható lenne, az ügyészség álláspontja viszont az volt, hogy ezt sem a tényállás, sem a bizonyítékok tekintetében nem támasztották kellőképpen alá”

Az ügyészség március 19-én küldte vissza kiegészítésre az előterjesztést, új viszont még nem érkezett hozzájuk.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. április 23. 09:30
BKV ügyben? Meg Vízművek, FKF, Főkert....
gentry
2010. április 22. 18:01
Én már a szigorú ítéletről szóló tudósítást szeretném olvasni.
mefisto
2010. április 22. 17:29
Remélem lesz végbéltükrözés! XD
WonderCsabo
2010. április 22. 17:27
Végre! Ideje volt már, ez világosabb a Napnál is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!