Nem indít pert Aba Botond

2010. március 18. 09:34

Az egykori BKV-vezér nem indít eljárást az utóda, Antal Attila által tett sajtónyilatkozatok miatt.

2010. március 18. 09:34
Aba Botond közölte, hogy ügyvédje tanácsára elállt a jogi eljárástól utódja ellen, hiszen Antal Attila sajtónyilatkozataiban „csak általánosságokat mondott, konkrétumok nélkül”. Ezzel szemben pert indít Antal ellen Demszky Gábor főpolgármester, és Bruck Gábor, a Sawyer-Miller Group nevű PR-cég vezetője.

Antal Attila a Magyar Nemzetnek azt nyilatkozta, hogy Aba végkielégítését a hírhedt fénymásolóállomány-felmérési szerződésen „keresztül végezték”, a főpolgármester felelősségéről pedig a 4-es metró kapcsán beszélt. Demszky az „alaptalan vádakat” visszautasította, míg Bruck közölte: cége egy élő szerződés kapcsán áll kapcsolatban a BKV-val, amit jóval Antal Attila előtt nyertek el közbeszerzéssel, valamint létezik egy már lejárt szerződés, amit Antal regnálása után kötöttek.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!