Budapesten a NATO főtitkára

2009. november 19. 08:08

Az afganisztáni misszióról és a nyugat-balkáni helyzetről tárgyal Anders Fogh Rasmussen.

2009. november 19. 08:08
A NATO afganisztáni szerepvállalásáról, a szövetséggel határos régiók, különösen a Nyugat-Balkán biztonságáról és az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének készülő új stratégiai koncepciójáról folytat egyebek mellett megbeszéléseket ma Budapesten Anders Fogh Rasmussen, a NATO főtitkára. A dán politikus, aki idén augusztusban lépett hivatalba, találkozik Sólyom László köztársasági elnökkel és Bajnai Gordon kormányfővel, majd megbeszélést folytat Balázs Péter külügyminiszterrel. 

Anders Fogh Rasmussen beszédet mond A 60 éves NATO - hagyományos értékek és új fenyegetések címmel a Parlamentben rendezett nemzetközi konferencián.
A NATO főtitkára a nap folyamán Szekeres Imre honvédelmi miniszterrel együtt ünnepélyesen megnyitja a szervezet budapesti székhelyű Katona-egészségügyi Kiválósági Központját. (MTI)

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cavinton
2009. november 19. 16:26
Hm-hm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!