Amerika megbukott a Közel-Keleten? – Mandiner Stratéga extra

2024. szeptember 04. 19:59

A Közel-Keleten minden konfliktus menekülthullámot indíthat el, de a konfliktusok begyűrűzése Európába sem kizárható. Az amerikai elnökválasztás eredménye komoly hatással lesz a térségre. A Mandiner Stratéga adásának vendége Robert C. Castel, izraeli biztonságpolitikai szakértő volt.

2024. szeptember 04. 19:59
null

A teljes műsor itt tekinthető meg:

 

 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. szeptember 05. 06:28 Szerkesztve
"Amerika megbukott a Közel-Keleten?" Nem bazdmeg, Izrael bukott meg az egész világ szemében a 9 hónapja folytatott népirtással, erkölcsileg omlottak össze a világ szemében a nők és gyermekek bombázásval, amely után egyértelmű, hogy az európai kultúrkörnek nem lehet köze a zsidósághoz.
SigSauer
2024. szeptember 05. 06:18 Szerkesztve
"Amerika" mindenhol megbukott... illetve az a pár, nagy, befektető család, amelyik az összes komoly probléma hátterében húzódik, bár nekik nyilván nagyon megéri... ez van. Ezt már államoknak kellene megoldani, titkosszolgálatoknak és azoknak a bizonyos speciális, nem létező, jól fizetett szakembereknek a távcsöves puska mögött. A világ szebb hely lenne. Sokkal.
bagira004
2024. szeptember 05. 01:26
Afganisztán -Vietnam II. Iránt palesztinokat az oroszok támogatják . Irán atomgyártáson dolgozik , nem lehetetlen Izrael megelőző csapást mér rá hasonlóan mint Líbiára.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 05. 00:27
Ez a rezsim-házizsidó nem hadköteles és a hazáját védi, hanem itt podcastelget??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!