Ukrajna: tárgyalás vagy támadás jön? – Mandiner Stratéga

2024. április 02. 16:58

Oroszországnak szüksége van a Nyugatra, Amerika nem akar világháborút. Eközben Európában: hangulati változás lehet az Európai Parlamentben. A Mandiner Stratéga első részében Földi Lászlót kérdeztük, az adás második felében Janik Szabolccsal beszélgettünk.

2024. április 02. 16:58
null

 

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

Földi László

  • Az amerikaiak nem akarnak világháborút
  • Oroszországnak szüksége van a Nyugatra
  • Hagyományos fegyverekkel nem lehet háborút nyerni
  • A nemzetközi világ átrendeződött
  • Problémák vannak a nyugati társadalmakban

Janik Szabolcs

  • A közép-európai régióban nagyon fontos a bővítés iránti vágy
  • Ukrajna a koppenhágai kritériumokat jelenleg nem tudja teljesíteni
  • Hangulati változás várható az Európai Parlamentben

 


A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is elérhető:

 

Az adás a Videán is megtekinthető:

 

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. április 02. 22:28
A rugalmas visszavonulás támadás? A római birodalom sem akart háborút. Jobb uralkodni békében.
EX_Terminator
2024. április 02. 19:57
Ez az ő dolguk, de én a leghalálosabb komolysággal javaslom hogy üljenek le tárgyalni, mert ha ez folytatódik Ukrajnából annyi sem fog maradni ami elfér egy kiskanálban. Most az oroszok nem csak odapancsolnak egyet, mint 10 éve, hanem halálosan komolyan ütnek, és addig mennek amíg Ukrajna ki nem fekszik, vagy fel nem adja.
törölt felhasználó
2024. április 02. 17:41 Szerkesztve
"Oroszországnak szüksége van a Nyugatra, Amerika nem akar világháborút. " Oroszországnak láthatóan nincs szüksége a ruszofób, agymosott Nyugatra. Másmilyen Nyugat meg nincs. A világháborút meg valóban nem a lebutított, átlag 80 IQ-s amerikai nép akarja, hanem a politikusaik, a bankáraik, a fegyvergyárosaik, stb. VAGYONOSODNI se az átlag amerikai fog mások hazájának a feldúlásán, hanem a felsoroltak, akik az internaCIONalista "világelithez" tartoznak. A lebutított átlag amerikai majd akkor kezd pánikolni, ha a fiaik megkapják a behívóparancsot. .
kiss.istvan770
2024. április 02. 17:28
Ez a rakás sz... "új szoftver" másik fülön ismét elfelejtette a belépettséget jelző pipát. Kénytelen voltam a címlap alatti fülön újra nyitni a cikket. Ha a számítógépet használók nem dörgölik rendszeresen a szerkesztők orra alá, hogy az "új szoftvert" számtech analfabéták írták, akkor nem lesz változás! Te is írj le egy másik hibát! Bőven van miből válogatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!